Vybehol som s tym na zahradu. Stlpik budem riesit radsej az na jar ale do pozitivu som ho daval kvoli tuhosti, s 2,5 cm podloziek pod predstavcom sa mi zdalo, ze sa to dost kruti. Kompakty som zvazoval ale potreboval by som poskusat viacero modelov, co mi sadne. Kolesa su Xentis squad 2.5, musim ale kupit este druhe na trenazer a jarne jazdenie.
Krásny stroj tie kľuky majú dosť výrazne označenie k tomu rámu by sedelo niečo decentnejšie inak ta hmotnosť SUPER aká je veľkosť rámu?
Dik, som rad ze zatial nikto az tak nespomina predstavec. Kluky ma fakt prijemne prekvapili, cierne prevodniky a biele K-cko (vyrezaval som ho trocha vacsie aby prekrylo cele povodne cervene) im pomohli. Naviac maju komplet so stredom okolo 573g a kluky vyzeraju byt zhodne s Kforce verziou.
Kolesa boli v snehu len na fotenie, na pole som bajk niesol v rukach. Citim ale potrebu kupi nejakych druhych "treningovych" kolies.
Ram je S-ko 52cm, horna trubka okolo 53cm.
Žigo pekny cestak, az na ten moc pozitivny predstavec Ale priklanam sa k vymene bieleho K na klukach za tmavo sede, ktore by korespondovalo so sedou na rame
Tak podľa tvojho popisu si ty tie kolesa skladal. Môžeš prezradiť cenu tých ráfkov a odkiaľ si ich objednal? Prepáč, ale ja teraz súrne riešim nejaké nové ľahké kola, tak preto :/
Pre mna osobne je tam vela zltej na kokpite, tak som namodeloval nieco decentnejsie .
Zlta na tom bicykli je doplnkova v nalepkach na rame + super doplnena tymi bovdenami
Kazdopadne nech sluzi aj tak ako je
Ciernu omotavku som mal predtym (foto som tu daval) tej zltej je na nom viac ako sa zda na tejto foto ja by som este uvital aj zltu sedanu a aj vyzsie kolesa taka cosmic-ky s zltymi nalepkami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Krásny stroj
Kolesa boli v snehu len na fotenie, na pole som bajk niesol v rukach. Citim ale potrebu kupi nejakych druhych "treningovych" kolies.
Ram je S-ko 52cm, horna trubka okolo 53cm.
Scotík je pekne vyskladaný a verím, že to bude aj super pojazdenie. Tak nech sa Ti jamy a defekty vyhýbajú.
Jasne, bicykel ma byt zladeny a zvlast ked sa s nim chces pochvalit v nejakej galerii
Kazdopadne som uz zigovi poslal logo SL-K v krivkach
Zlta na tom bicykli je doplnkova v nalepkach na rame + super doplnena tymi bovdenami
Kazdopadne nech sluzi aj tak ako je