pri reklamacii vidlice absolutne nepoznaju reklamacny poriadok snazia sa ludi ***** vlastnimi vymislenymi pravidlami az ked som im pohrozil obchodnou inspekciou tak sa posrali a dal im na nu cislo tak za ca li bit neskutocne ustretovy nic u nich nekupujte len tak ich polozime na kolena
dnes som bol do kaktusu zaniest svojho kona kvoli mensim technickym problemom (nemam zo sebou v BA potrebie naradie, to je doma v DCA), obsluha celkom pohodova bez naznakov nejakeho sklamania ze sa jedna o servis v ramci zaruky.....mojho kona caka centrovanie, dostelovanie brzd a nejake prace na strede. Za normalnych okolnosti by som si to spravil aj sam, ale ako hovorim, nemam nacinie so sebou. Takze kaktus ma u mna dalsie plus
no tak teda ako to je ??? s tym kaktusom mam si tam ist kupit bike alebo nie ...!! dokoncaq som im tam pisal ze ci robia splatkovy predaj a prisiel mi vlemi pekne a prijemne napisany email kazdopadne som tam v zivote nebol tak chcem vediet... nejake konecne rozhodnutia ano ci nie ... nakupit tam ci ani tam nechodit...??
no tak teda ako to je ??? s tym kaktusom mam si tam ist kupit bike alebo nie ...!! dokoncaq som im tam pisal ze ci robia splatkovy predaj a prisiel mi vlemi pekne a prijemne napisany email kazdopadne som tam v zivote nebol tak chcem vediet... nejake konecne rozhodnutia ano ci nie ... nakupit tam ci ani tam nechodit...??
Chod a uvidíš, načo sa pýtaš či tam máš isť alebo nie Urob si úsudok sám.
spicka cien je cele slovensko asi.. (aspon bratisava teda) preto komponenty kupujem podla ceny tam to je jedno.. ale pri vaznejsom servise pripadne pokeci je kakac vzdy medzi 3 prvymi volbami..
ehm banan neviem ako ty ale mam pocit ze to je jeden z najlacnejsich kamenik shopov aspon ked som tam bol co som ceny pozrel... ale akoze personal ma -100bodov az na jendeho ochotneho typka co tam bol na nas ostatny uplne srali....
dobre ceny( na kameny shop) napi*u ludia!
Chod do biskupic tam je tiez velky vyber o nic mensi ako v kaktuse a hlavne ludia su tam prijemni.
Mne po tretej reklamacii napr. vratili 6,5 litra za turisticke boty, predtym sa mi to snazili zalepit sekundakom a na druhy krat chemoprenom. Vzdy po 20 min. ture sa to zase rozlepilo. A chceli ma proste odrbat.
Záručné doby stanovuje § 620 Občianskeho zákonníka
Ked si ho nastudujete nemate problem. Ja som si ho tiez a mam pokoj. A zatial som vysudil vsetko.
Naposledy monitor s 3 rocnou zarukou. Nechceli vyreklamovat, nakoniec sa mi este ospravedlnili a teraz mam za doplatok 2000,- LCD 19.
tak slecny bol som v kakute vcera obsluhoval ma Robo S. (priezvisko neuvadzam vzhladom na to ze neviem ci by predajca chcel aby sa uvadzalo) kazdopadne tento Robo S. velmi ochotny ustretovy prijemne vystupujuci ochotne odpovedal na vsetky moje noobovske trapne otazky cize tym chcem povedat ze som proste bud mal stastie na konkretneho cloveka alebo co sa vravi o kaktusbiku nieje pravda..... kazdopadne pocas cakania na nadstavenie biku a podpis zmluvy (cetelem) som pozoroval okolie a ostatnych predavacov a musim priznat ze sa 45% casu tvarili "boze co ma tu obtazujete s blbostami" tyto predavaci boli v ciernych trickach a ty co sa snazili a boli ochotny maly take nejake svetle tricka cize asi to bude cele tak ze kto na koho natrafi tak ma ....
trosku z inej branze ... ked ides kupovat komp do nejakeho obchodu a clovek predavac si mysli ze je navadsi majster sveta a ty si id neho pytas nejaku blbost tiez sa tvari ze no ty si mi tu s hovadinami uz len chybal...
cize je to asi jedno vsade su cool predavaci aj crap predavaci
kazdopadne v kaktus biku je jeden Robo S. kroty je rozhodne cool predavac;-) ze pozdravujem ak sa k tomuto dostane a vopred dakujem za jeho ochotu a pozitivnost s noobom ako som ja...
inac kona kaldera je zver bude mi aspon tyzden trvat si zvyknut na tu lahucku vahu sposob prehadzovania a podobne drobnosti;-)))
pekny den vam vsetkym
Aj keď pekný bike si si kúpil (Kona Kaldera), blbé je že si ho tým že je z Kakaču preplatil o cca 20%.
Všetky biky čo som pozeral sú tam drahšie o dosť veľa ako ponúka konkurencia na Slov. alebo v CZ.
Hold ale keď ti to za to stojí... sa z neho teš!
PS: kto nevie čo s peniazmi ja si ich kludne vezmem
no mozne to je kazdopadne budem sa ja niekam trepat pre bike ked mam vo vlastnom meste obchod kde ho maju a tych 20% no je to dost to sa musi uznat to beriem ale vadi mi to az tak vela ??? mam tam bezplatny rocny servis co moze pokrit tak 10% navysenia ceny a tych zostavajucich 10% tak tiez musia z niecoho zit;-))) ved cele slovensko funguje tak ze kazdy podnikatel chce ist do prace na kolobezke a z prace BMWckom tak proste funguje slovensky trh stym uz ja nic nenarobim )) kazdopadne mi to je viacmenej jedno mam bike a aj napriek vcerajsiemu vetru a zime (asi zacina jesen) som sa blaznil ako maly saso v piesku ) a je to parada )) kludne tomu biku mozu zvysit cenu stale sa to oplati )))
no ale co ja som len noob tak mna nech moc nikto nepocuva;-))) mna tesia drobnosti a vzdy tvrdim prachy su ked nesedis na riti niekde doma pred telkou ja som si to pekne odmakal boli casi ked som mal 3 zamestnania takze nejakych 20% ma nemoze nasrat lebo viem ze tych 20% ked budem chciet zarobim velmo hladko;-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A kde je ten LIBIKE?
asi si naozaj oldbiker...vyhladavanie na fore, google.sk
a aby si nepovedal, ze som na teba zly, tak http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13580
Chod a uvidíš, načo sa pýtaš či tam máš isť alebo nie
par ludi je na nich alergickych, par ludi to tam ma rado.. kazdopadne sa to tam radi medzi spicku ohladom bikov..
par ludi je na nich alergickych, par ludi to tam ma rado.. kazdopadne sa to tam radi medzi spicku ohladom bikov..
hej radi sa to aj medzi spicku ohladom bikov ale aj spicku ohladom vysokych cien.
dobre ceny( na kameny shop) napi*u ludia!
Chod do biskupic tam je tiez velky vyber o nic mensi ako v kaktuse a hlavne ludia su tam prijemni.
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=brochures&itemid=9
Mne po tretej reklamacii napr. vratili 6,5 litra za turisticke boty, predtym sa mi to snazili zalepit sekundakom a na druhy krat chemoprenom. Vzdy po 20 min. ture sa to zase rozlepilo. A chceli ma proste odrbat.
Záručné doby stanovuje § 620 Občianskeho zákonníka
Ked si ho nastudujete nemate problem. Ja som si ho tiez a mam pokoj. A zatial som vysudil vsetko.
Naposledy monitor s 3 rocnou zarukou. Nechceli vyreklamovat, nakoniec sa mi este ospravedlnili a teraz mam za doplatok 2000,- LCD 19.
Netreba sa dat.
tel.: 02 / 654 232 73
fax: 02 /654 257 85
email: [email protected]
- teda ak ste mysleli Kaktusbike na Kempelenovej 2
OT vymazané
trosku z inej branze ... ked ides kupovat komp do nejakeho obchodu a clovek predavac si mysli ze je navadsi majster sveta a ty si id neho pytas nejaku blbost tiez sa tvari ze no ty si mi tu s hovadinami uz len chybal...
cize je to asi jedno vsade su cool predavaci aj crap predavaci
kazdopadne v kaktus biku je jeden Robo S. kroty je rozhodne cool predavac;-) ze pozdravujem ak sa k tomuto dostane a vopred dakujem za jeho ochotu a pozitivnost s noobom ako som ja...
inac kona kaldera je zver bude mi aspon tyzden trvat si zvyknut na tu lahucku vahu sposob prehadzovania a podobne drobnosti;-)))
pekny den vam vsetkym
Všetky biky čo som pozeral sú tam drahšie o dosť veľa ako ponúka konkurencia na Slov. alebo v CZ.
Hold ale keď ti to za to stojí... sa z neho teš!
PS: kto nevie čo s peniazmi ja si ich kludne vezmem
no ale co ja som len noob tak mna nech moc nikto nepocuva;-))) mna tesia drobnosti a vzdy tvrdim prachy su ked nesedis na riti niekde doma pred telkou ja som si to pekne odmakal boli casi ked som mal 3 zamestnania takze nejakych 20% ma nemoze nasrat lebo viem ze tych 20% ked budem chciet zarobim velmo hladko;-)