Zdravime tych, co zavahali. Trasa viacmenej klasicka... Kysak-Sivec-Janosikova basta-Kysak. Pocasie paradne, ani inverzia nam nechybala.
Tematicky ladenym napojom na Sivci bola SIVOVICA.
Zjazd do Kysaku
Ja som si dal dnes BJ-Mnichač-Čerešňa-SBHP-BJ + Vinbarg-vodareň-Vinbarg po tme(parááááda).Dnes na SBHP bol niekto predo mnou(koľaje).Dá sa pekne zjazdovať.Zajtra idem zasa
no ja chodim aj smerom hore a po tej druhej sa mi uz nechxelo slapat hore tak som isiel po kupelskej ceste hore az na tri studmicky a potom nasat tak isto .
A preco myslis ze sme isli prave na juh na Sivec? Prave preto. Mal som osobnu skusenost so stavom snehu v KE a v BJ za posledny tyzden, odpovede a fotografie bikerov zo "spriatelenych" tem na fore na temu pocasia a bikerov ochotnych verit mi a zucastnit sa. Nebolo preco vahat.
Snehu si este uzijeme aj tak dost a toto bola jedna z poslednych prilezitosti dobre si zajazdit.
A v neposlednom rade son si sneh uzil aj den predtym na Zobraku.
...ha, to by ma zaujímalo, kadiaľ si šiel na Žobrák, keď to nie je tajomstvom...ja som v tom čase bol na Mihaľove a vracal som sa po červenej turistickej dole okolo vodárne a bola tam singel stopa jazdca (čas cca 12:00hod)...
Na Zobrak cez Mihalov, Hervartov, z neho napravo po lesnej ceste az kym som sa nenapojil opat na cervenu (krizovatka piatich ci siestich lesnych ciest, tusim ze na krizovej ceste je tam 6 zastavenie?) a potom po cervenej (po nej asi 80% tlacenie - do 1 km to bolo) ale videl som, ze sa to bude dat zjazdovat a tiez ze vyleziem nad hmlu tak som isiel.
Naspat vsetko az na Mihalov po cervenej, na Mihalove cez ihrisko, ku odbocke ku Lajnu a potom uz zasa po cervenej a od vodarne ku kotolni. Tesne po 12:00. Ak chces presny cas, tak vecer... tu nemam zaznam.
To co si videl mohli byt moje stopy. Neviem si spomenut ci tam boli stopy bicykla ked som tam isiel ja.
EDIT: Okolo Bellevue som zjazdoval po cervenej do BJ o 12:10.
Dnes som si dal BJ-Richvald-Krúžľov(po ceste),(okolo Tople)Mokruluh-(po tme)Mnicháč-SBHP-BJ 45km. Opäť parádny zjazd SBHP zo svetlami.Mali by ste skúsiť-paráda.
Ty by si mal zasa skusit Hupiky, Bedľu, Jahodu a Michalkov singel so svetlami. V BJ sa im vyrovna mozno zjazd po naucnom lesnickom chodniku v Bardejovskych kupeloch.
Mozno sa na SBHP pridam, ale az v piatok.
V sobotu sa pravdepodobne chysta specialna akcia. Ale o tej viac nenapisem, je to na organizatorovi. A samozrejme s tebou ratam na vianocnej polnocnej, nech uz je konecne ucast viac ako 2 ks.
Minikin, to čo si napísal to jazdíš po tme? To sa dá aj užiť? Veď to je nakladačka aj za dňa a nie to ešte za obmedzenej viditeľnosti. Jasne, že prejsť sa to dá, ale neviem či je to aj fun.
Ale ano, je to fun. Rychlost mozno trocha nizsia ako za vidna (a mozno ze ani nie ked to uz poznas, ked vies kde zatocit, kde pribrzdit, kde to rozbalit ) ale atmosfera kazdopadne uplne ina.Samozrejme pri adekvatnom osvetlovacom vybaveni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vdaka
Podmienky su prijatelne
Aj Maguru vidno
Tematicky ladenym napojom na Sivci bola SIVOVICA.
Zjazd do Kysaku
Som si myslel,že sa ozveš.
...pre priaznivcov ČS - momentálne v hornej časti cesty super podmienky
A preco myslis ze sme isli prave na juh na Sivec? Prave preto.
Snehu si este uzijeme aj tak dost a toto bola jedna z poslednych prilezitosti dobre si zajazdit.
A v neposlednom rade son si sneh uzil aj den predtym na Zobraku.
Naspat vsetko az na Mihalov po cervenej, na Mihalove cez ihrisko, ku odbocke ku Lajnu a potom uz zasa po cervenej a od vodarne ku kotolni. Tesne po 12:00. Ak chces presny cas, tak vecer... tu nemam zaznam.
To co si videl mohli byt moje stopy. Neviem si spomenut ci tam boli stopy bicykla ked som tam isiel ja.
EDIT: Okolo Bellevue som zjazdoval po cervenej do BJ o 12:10.
Mozno sa na SBHP pridam, ale az v piatok.
V sobotu sa pravdepodobne chysta specialna akcia. Ale o tej viac nenapisem, je to na organizatorovi.