kriticka cast tyzdna je uz za mnou ... OTAZKA: Co na vikend? Ide sa niekde jazdit??? ... uz sa neviem dockat, musim zresetovat ... alebo nepojdeme v piatok na Zelene pleso + nejake vydupane single?
Po funuse si dosiel. Minuly tyzden to bolo to prave. Tohtotyzdnova pľušť a slota ma nikam nelaka. A uz vobec nie 120 km daleko, aj ked Pol to tam mal cez vikend luxusne.
Pajdo môžme dať nočnú piatok o 16.00 pri oroszovej lavke.Trasa:Mnicháč-čerešňa-(tri studničky)-zjazd SBHP-BJ zo svetlami.Garantujem príjemný zážitok.Na koniec ŽABA.Kto sa pridá?
Ze sme podobne videa videli uz davno ale da sa na ne pozerat stale znova a znova. A hlavne autor toho bulvarneho nadpisu by si mal davat pozor na reci. Sam nedokazal vobec nic a posmesne sa vyjadruje k tomu, co by Sagan dokazal a co nie. Sagan zasa dokaze to, co nedokazu tito chla***** z videa. Kazdy sme tu na nieco ine. Trialisti na trial (aj ked tito su taki dobri, ze si to stazuju cestnym bicyklom, ktory je tazsie ovladatelny a krehkejsi) a Sagan na ... vsak vy viete.
BTW: Ako sa ma Martyn Ashton po tej jeho nehode? Bude vobec este chodit? Keby aj, tak takymi kuskami nas uz asi nepobavi. Skoda. Takze doma to radsej neskusajte.
A hlavne: laser vitame ta s tvojim prvym prispevkom na fore!
Posledne tohtorocne CSKA KE. Rozlucka s KEsezonou. (kua! Musel som pozovat sam sebe. Ale pri takom osvetleni som este fotogenicky, takze sa da... Len skoda, ze som nebol aspon o 30 cm viac vpredu Alebo ze tam neboli aspon 3 bikeri. )
❄ Vidime sa zajtra na ZABE.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem rád keď sa pridáš,dobrý pocit mám po zjazde,nevidíš nebezpečenstvo
(este sa pytajte lebo zaokruhlujem - vsetko)
Raz sa môžeš prejsť aj Ty
Dohodneme v piatok na hviezdicovom vystupe na ŽABU.
Ale pobavil si tym, ze uz ani skore vstavanie by ti nevadilo.
BTW: Ako sa ma Martyn Ashton po tej jeho nehode? Bude vobec este chodit? Keby aj, tak takymi kuskami nas uz asi nepobavi. Skoda.
A hlavne: laser vitame ta s tvojim prvym prispevkom na fore!
❄ Vidime sa zajtra na ZABE.
❄4U