Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
však to je len kúsok, akurát tak na ranné zahriatie...však celá tá trasa má max. 50 km a nejaká pol hodinka po ceste ťa nezbije v lete je času habadej....
no ved ano, pokial by som mal daku cimru na priehrade, tak aj don kér...ale treba i domov ist, vlakom. a tam je zadrhel, ze ak pomeska ta 810na, tak nemusime stihnut rychlik v kralovancoch a je zle. sice je tam 15 minut rezerva na prestup ale čéék nikdy nevie co sa moze stat. navyse tam treba i rezervacky na kola na rychliku. plus bude už tma a tam sa velmo kradne. na jar nam tam pobrali vo vlaku komputery z bajkov..... na orave dobre, na orave kradmo.
. auto aj s nosicmi mam. ale neviem, kto nas tam zavezie v rannych hodinach. ale to uz je moj problem.
Vsak auto nechas cez den na stanici v Parnici/Istebnom a je logistika poriesena.
A z Istebneho mozes ist hned po modrej TZT - vyhnes sa tlaceniu z Hlasnej Skaly
dne som trošku pomajstroval na plečke , nahodil zimne obutie a vybehol to preskušať.. po ceste do Poruby-pri orave do žaškova a Parnice-Istebne-poruba-Gacel.... pri Orave mokroooo a blatnik doma..
20,1km/1h06....pianko
Čaute bikeri z DK. Tak už nám konci rok 2013 tak vám prajem veľa šťastných km v novom roku a šťastné chvíle strávené na bicykli a ak by sa našiel niekto z Kubina kto bi so mnou jazdil po okolí bol by som veľmi rád
dnes som sa bol previesť cez Medzihradné a Srňacie na kopec medzi Leštinami a a Srňacím pri "križovatke cyklotrás", bola už tma tak som nerobil fot, ale bola škoda, že som nemal foťák, lebo asi 50 m odo mňa prebehlo zo 20 srniek vravím škoda, ale bola už skoro tma a bahna neúrekom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A z Istebneho mozes ist hned po modrej TZT - vyhnes sa tlaceniu z Hlasnej Skaly
lebo 40 minut tlacenia je dost deprimujuce.
20,1km/1h06....pianko
Stačí chodiť častejšie von a na zimu si zvykneš...
bolo to tak narychlo.. vyskytla sa chvila vona....
kubincania chodia stale, len sa treba sem ozvat v predstihu a nieje problema
36,4km/1h40/528m už by som aj jar zniesol