...dnes som sa pokúšal dostať na Čerešňu cez Vinbarg po turistické značenie pred vstupom do lesa to bolo fajn, ale v lese začal totálny mordor, na ktorý ešte teraz moje koleno odpovedá vôbec chodník nie je vyšlapaný, ako keby tam nikto nechodil tak aby som na Čerešňu viacmenej netlačil, tak som to radšej otočil preto má Mišo môj rešpekt, keď sa znova vyštveral na vyhliadku pod Žobrákom
A zajtra som na Zobraku znova.
Nie je to tam take strasne. Polovicu po stope polovnickeho auta a 1 km tlacenia. Ale za tie vyhlady a zjazd to stoji.
Inac na Ceresnu z Tehelnej cez vyhliadku nad Bardejovom sa to da. Sem-tam trochu viac snehu, ale da sa. Zjazd po SBHP v pohode. Zajtra mozno skusim zltu na Vinbarg. Ale zjazdovat zhora z Ceresne.
Dnes to bolo perfektne, zjazdy nemali chybu ... no ten Haryho pad na schodoch (pri sportovej hale) to zaklincoval . Sorry Hary, dufam, ze nemas vela modrin .
PS: jkolo: nieco som spravil so zadnym kolesom, chytilo vakel ... ale inac som rad, ze to moj xc-snow-special prezil.
Vravel som ti, ze treba dat kameru vyssie. Vacsina zaberov je prilis dole ked si sa postavil a isiel za sedlo.
A tiez to velmi nezvlada hmlu, prilis vela sumu tam je. A samozrejme roztrasene. Neviem ako to robia ti, co dokazu mat relativne stabilny obraz. Nechce sa mi strihat.
Tu mas vsetkych troch kamaratov:
Dnes Čerešňa - tri krat a dost!
Sprava z terenu:
1. Čeresna-Tri studnicky: zjazdne vdaka polovnikom
2. Čeresna-Kupele (po cervenej): zjazdne vdaka polovnikom
3. Čeresna-Mnichovsky potok: zjazdne vdaka polovnikom
4. Čerešňa-Vinbarg: zjazdne vdaka polovnikom - presli autom z ceresne az na luku nad vinbargom! Miestami to uz zafukalo snehom, ale treba ist po stope auta a da sa. Lepsie ale smerom dole.
5. Zlate-Magura: paradne zjazdne vdaka polovnikom ci bezkarom, ale len 500m pod Maguru. Potom je to uz zafukane (stvrdnuty sneh po kolena) a opat zjazdne az nad troma studnickami. Odporucam len tym, co este nahanaju vyskove metre. ale z hrebena nech sa radsej vratia tou istou cestou do Zlateho.
Co by sme si len bez tych nasich lenivych motorizovanych flintosov pocali.
BTW: koho som dnes nestihol na Griglovej rovni? (stopy boli dokonale, len som nemal so sebou znalca plastov a ich nositelov - timoveho stopara jkola ale aj tak svoj tip mam )
BTW1: Ti, co sa zajtra planuju zucastnit Vianočnej polnočnej nezabudnite nabit svetla. Stretnutie 24.12.2013 o 24:00 hod. pod vianocnym stromcekom na namesti. (pocasie nechce spolupracovat ale my sa nedame )
Aktualizacia:
Zjazdnost vyssie uvedenych usekov sa prudko zmenila. Momentalne vsetko nezjazdne, alebo zjazdne len veeeelmi tazko. Prisla jar.
Na polnocnej sa Ceresna nepojde.
Zdroje nabite , pripravene na polnocnu . Zraz 23.45 na namesti . Povinna vybava : cervene svetlo , sviecky a zapalky .
Ak sa Vam nepaci moja foťka musite ma vyfotit s usmevom.
Vsetkym prajem prijemne Vianoce a marodom skore uzdravenie . A teraz http://www.youtube.com/watch?v=We4zxeCPuzM
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je to tam take strasne. Polovicu po stope polovnickeho auta a 1 km tlacenia. Ale za tie vyhlady a zjazd to stoji.
Inac na Ceresnu z Tehelnej cez vyhliadku nad Bardejovom sa to da. Sem-tam trochu viac snehu, ale da sa. Zjazd po SBHP v pohode. Zajtra mozno skusim zltu na Vinbarg. Ale zjazdovat zhora z Ceresne.
PS: jkolo: nieco som spravil so zadnym kolesom, chytilo vakel ... ale inac som rad, ze to moj xc-snow-special prezil.
A tiez to velmi nezvlada hmlu, prilis vela sumu tam je. A samozrejme roztrasene. Neviem ako to robia ti, co dokazu mat relativne stabilny obraz.
Tu mas vsetkych troch kamaratov:
Len co taky chmuravy.
EDIT: uz si nebudeme z neho robit srandu lebo nam neda zavlacky na brzdove dosticky a...
EDIT1: a hudba nebude?
Sprava z terenu:
1. Čeresna-Tri studnicky: zjazdne vdaka polovnikom
2. Čeresna-Kupele (po cervenej): zjazdne vdaka polovnikom
3. Čeresna-Mnichovsky potok: zjazdne vdaka polovnikom
4. Čerešňa-Vinbarg: zjazdne vdaka polovnikom - presli autom z ceresne az na luku nad vinbargom! Miestami to uz zafukalo snehom, ale treba ist po stope auta a da sa. Lepsie ale smerom dole.
5. Zlate-Magura: paradne zjazdne vdaka polovnikom ci bezkarom, ale len 500m pod Maguru. Potom je to uz zafukane (stvrdnuty sneh po kolena) a opat zjazdne az nad troma studnickami. Odporucam len tym, co este nahanaju vyskove metre. ale z hrebena nech sa radsej vratia tou istou cestou do Zlateho.
Co by sme si len bez tych nasich lenivych motorizovanych flintosov pocali.
BTW: koho som dnes nestihol na Griglovej rovni? (stopy boli dokonale, len som nemal so sebou znalca plastov a ich nositelov - timoveho stopara jkola
BTW1:
Zjazdnost vyssie uvedenych usekov sa prudko zmenila. Momentalne vsetko nezjazdne, alebo zjazdne len veeeelmi tazko. Prisla jar.
Na polnocnej sa Ceresna nepojde.
Ak sa Vam nepaci moja foťka musite ma vyfotit s usmevom.
Vsetkym prajem prijemne Vianoce a marodom skore uzdravenie . A teraz http://www.youtube.com/watch?v=We4zxeCPuzM