Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i przyjemność.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszelkie Wasze marzenia.
Tak, a sme doma zo Stedrovecernej Polnocnej. Snehu malo, co vyjazdu trocha ubralo na vianocnej atmosfere.
Ale po prejazdoch mestom sme si dali Mihalov a zjazd po jemne namrznutej cervenej a poviem vam, bola to parada.
Vies co baroncek? Poriadna diagnoza je mysliet si, ze to co robis ty a ako to robis, je to jedine spravne a mali by to rovnako robit vsetci. A najma mysliet si to bez poznania vsetkych suvislosti. Zamysli sa a mozno na nieco prides. Verim ti. Ty jeden bycikel. Kto je bez viny nech hodi kamenom.
Napisem to skor, ako sa to tu zvrhne na nieco, co sme vobec nemali v umysle: Prosim vsetkych, aby sa vratili k teme Bikovanie v okolí Bardejova nech sa to tu nezvrhne na na nieco, co by som tu nerad videl. V pripade pocitu potreby dalej sa vyjadrovat k najroznejsim nabozenstvam, ich predstavitelom a ich sposobom presadzovania svojej viery poprosim o zalozenie samostatnej diskusnej temy, ak tu taka este nie je. Dakujem.
a takíto fanatici videli križiacke vojny, upaľovali bosorky na hranici a doteraz vedú pre svoju vieru nezmyslené vojny
Nie som žiadný fanatik,len si myslím,že sú dni v roku,ked treba sa zastaviť a svoje koničky dať nabok a hlavne treba vedieť normálne diskutovať na urovni,nie urážať sa,hrúbka ma mrzí
No dobre, este odpisem: Ja si zasa myslím, že sú dni v roku, ked treba sa zastaviť a zamysliet sa nad svojim vlastnym konanim, co som urobil dobre, co nie a mrzi ma to. A nie moralizovat a poucat inych akoby prave ja som bol ten, kto ma na to pravo. Jednoducho pozametat si pred vlastnym prahom. A preto nie nadarmo uz davno plati: Hovoriť striebro, mlčať zlato. Keby tam nebol ten "palec dole" tak by som mozno ani nereagoval.
No a teraz konecne k teme:
Zvlastny je tento pomaly konciaci sa rok. Na velku noc snehu ako na vianoce, a na vianoce pocasie ako v jari.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Przyniesie Wam spokój i przyjemność.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszelkie Wasze marzenia.
youtube.com/watch?v=VTC-FtqslMU&t=0
PS: STASTNE A VESELE SVIATKY PRAJEM
Ak nezlenivies ako ja, aj videi bude v buducej sezone hadam viac.
Ale po prejazdoch mestom sme si dali Mihalov a zjazd po jemne namrznutej cervenej a poviem vam, bola to parada.
Kto je bez viny nech hodi kamenom.
a takíto fanatici videli križiacke vojny, upaľovali bosorky na hranici a doteraz vedú pre svoju vieru nezmyslené vojny
Nie som žiadný fanatik,len si myslím,že sú dni v roku,ked treba sa zastaviť a svoje koničky dať nabok a hlavne treba vedieť normálne diskutovať na urovni,nie urážať sa,hrúbka ma mrzí
.
No a teraz konecne k teme:
Zvlastny je tento pomaly konciaci sa rok.