Pozeral som videa, ktore zverejnil nemesishard, ale v jednom je link na dalsie video. A co som objavil! Nazov je zavadzajuci...
V podstate navod, ako zbalit, resp. co zabera na LuciaJ...
Lucia http://youtu.be/MhyoVHj4yOo
dartmoor
Skus to brat s humorom, si este mlady. Bolo to myslene skor tak, ze video v ktorom ucinkuje bikerka tohto fora. Cize bikerske video. Viem, ma to byt video o bikovani, ale hadam sa nemesishard nenahneva, ze som mu zasiahol do jeho dominantnej temy takymto sposobom. Napokon odkaz na to video je z videa Podzimni edit. Dalej si nemyslim, ze by trebalo zakladat novu temu, naopak, chcelo by to tu dat doporiadku, zlikvidovat duplicitne temy, upravit strom/mapu tem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vimeo.com/82127552
youtube.com/watch?v=VTC-FtqslMU&t=0
youtube.com/watch?v=lrr0913wFXg&t=0
vimeo.com/82697929
youtube.com/watch?v=8Us5jjjRpm8&t=0
Ale sceneria nadherna
vimeo.com/82773184
youtube.com/watch?v=H31wpbv4uUs&t=0
vimeo.com/82814622
youtube.com/watch?v=SoteQCuLwQ0&t=0
prajem šťastný nový rok 2014
youtube.com/watch?v=jx3PjkrRxo4&t=0
ako upraviť alebo vložiť na YouTube video, aby mi pri bočnom švenkovaní nesekalo, pri prehraní na PC to až tak neseká
V podstate navod, ako zbalit, resp. co zabera na LuciaJ...
Lucia
http://youtu.be/MhyoVHj4yOo
youtube.com/watch?v=EAq_C5Ez7-A&t=0
Skus to brat s humorom, si este mlady. Bolo to myslene skor tak, ze video v ktorom ucinkuje bikerka tohto fora. Cize bikerske video. Viem, ma to byt video o bikovani, ale hadam sa nemesishard nenahneva, ze som mu zasiahol do jeho dominantnej temy takymto sposobom. Napokon odkaz na to video je z videa Podzimni edit. Dalej si nemyslim, ze by trebalo zakladat novu temu, naopak, chcelo by to tu dat doporiadku, zlikvidovat duplicitne temy, upravit strom/mapu tem...