zdravim, chcel by som svoj krosovy bike pouzit na trenazeri, nakolko mam terenny plast zhanam nieco s uplne hladkym povrchom idealne priamo urcene na pouzitie na trenazeri. Zatial som nasiel len taketo nieco rozmer 700x35C (mozem pouzit aj tuto velkost) http://www.suncycle.sk/sk/produkt/cross-plast-schwalbe-kojak-1-35-kevlar-/2759
ako bolo spomenute vyssie urcite tam nedavaj sirku 23 ani 25mm, ja som to skusal ale je to onicom. problem je, ze original indooor plaste sa robia len v rozmeroch 23-25mm a potom zase rozmery pre horske bicykle. cize ak chces dat na kros nieco vhodne mozes kludne kupit ten plast, ktory si uviedol ako priklad
Preco by tam nemal davat 23 ani 25mm? Na trenazer su prave tieto rozmery najlepsie, su tichsie a vytvaraju mensie trenie=teplo. Ak kupi obycajny plast, tak na trenazeri dlho nevydrzi.. A sirka rafiku na to nema ziaden vplyv, kludne by mohol dat na 21mm rafik (vnutorna sirka) 23mm plast. Jazdit po vonku na tom ajtak nebude takze je to jedno.
Cawte, you know advise me of the wheels of these are better and why? I can not decide still in terms of usability me it comes down to the wheels and thus compromise what most versatile, suitable to the hills-country plane trip
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
000-M39 braindumps 000-M39 braindumps