Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
heca, tvoja teoria o kablikoch tu neplati. Vyrobca smerovkovu packu skonstruoval tak, aby to fungovalo spolahlivo stotisice km a vela rokov pri mnohych uzivateloch jedneho vozidla. Overene praxou.
Tak ešte raz:
Problém nenastáva, ak podržíš páčku na jeden blik (či automatický trojblik). Problém nastáva, ak Tomas11 pridŕža páčku dlhšiu dobu. Kontakty sa môže dotykať nie na plôške, ale v bode - minimálny prierez = veľký odpor. O samotné kábliky neide.
vies ako je konstruovany system kontaktov na smerovkach alebo je to len teoria? ak vyrobca nie je uplne blby.. tak staci aby tam dal pruzinku a mechanicky skok takze nemoze nastat tebou popisovany stav ale stane sa z toho digitalna sustava.. bud je to zapnute alebo vypnute. ziadny ciastocny kontakt a podobne. proste po prekonani urciteho odporu sa kontakty skokovo zopnu a po pusteni packy tiez. tento moj zvast je len teoria ale predpokladam ze ked to mna napadlo za 5 sekund tak kontrukter to dotiahol do dokonalosti.
Tak skusim este raz aj ja. Nie len Tomas, ale mnohi dalsi to robime tak, ze podrzime packu na viac bliknuti, lebo nemame trojblik. A ver, ze par sad pneu zjazdim skor, ako odpalim packu smeroviek.
nie je packou spinane len ovladacie U ktore ovlada smerovky cez elektroniku (relatka...)? potom by cez kontakty packy tiekol len minimalny prud, takze problem s odporom kontaktov nenastane
Ty vole, to som teda nečakal, že ohľadom takej banality tu vznikne takáto diskusia Ja som len prezentoval svoj názor, nikoho nepresviedčam o svojej pravde. Každému vyhovuje niečo iné.
Každopádne ale mám za to, že páčky bez trojbliku sú skonštruované tak, aby sa tým "čiastočným spínaním" tie kontakty tak skoro neodpálili, či už to majú riešené elektronicky, alebo inak.
ahojte. dufam, ze je to vhodna tema:
ake auto na prevoz MTB bajkov (2) resp. casto 2 bajky aj detsky cyklovozik
octavia kombi? alebo nieco vacsie? vyzsie? co odporucate zo skusenosti?
Ja by som sa pozeral po takom rodinom veľkom aute ako napr. Volkswagen Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra, Poprípade ešte väčšie auta ako Peugeot expert tepee, Volkswagen Transporter a podobne tam by si aspoň nemusel sedačky sklápať a tak. Poprípade ak máš dáke auto tak dáky nosič na strechu
Strenki z vlastnych skusenosti das do OC bicykel, velky kocik a lyze bez zlozenia sedadiel... dva bic a cyklovozik bez sklopenia uz asi nepojde... tie tri bicykle bez sklopenia das, ale nesmu mat velke ramy... ja cestny v pohode poskladam do kufra, ale mam maly ram, s horskym, ktory ma ram 21,5 to je uz horsie...
"Cesty Pána sú nevyspytateľné", a tak zariadil trochu predčasnú výmenu pneu. Najprv som chcel Vredestein Snow Trac 3, ale po prečítaní viacerých recenzií som skončil pri Dunlop Winter Response 2. Vredy ospevovali najmä na snehu, no za mokra nemali vraj až také úžasné vlastnosti. A keďže snehu zažijem pramálo, vyhrali Dunlopky. Som zvedavý, aké budú v porovnaní s Matador Nordicca MP 59.
Ja som akurat dnes prezul na zimne ked uz ich mam. Snad to bude mat vyznam aspon koncom januara a vo februari. A mozno zima prekvapi ako posledne a este aj marec sa uzivia.
Ja som akurat dnes prezul na zimne ked uz ich mam. Snad to bude mat vyznam aspon koncom januara a vo februari. A mozno zima prekvapi ako posledne a este aj marec sa uzivia.
Vadí mi na tom ale to, že ak sa napr. dám na odbočovanie a z akéhokoľvek dôvodu si to rozmyslím, po tom čo uvoľním páčku to ešte to nejaký čas ostane blikať. .[/quote]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Problém nenastáva, ak podržíš páčku na jeden blik (či automatický trojblik). Problém nastáva, ak Tomas11 pridŕža páčku dlhšiu dobu. Kontakty sa môže dotykať nie na plôške, ale v bode - minimálny prierez = veľký odpor. O samotné kábliky neide.
Každopádne ale mám za to, že páčky bez trojbliku sú skonštruované tak, aby sa tým "čiastočným spínaním" tie kontakty tak skoro neodpálili, či už to majú riešené elektronicky, alebo inak.
ake auto na prevoz MTB bajkov (2) resp. casto 2 bajky aj detsky cyklovozik
octavia kombi? alebo nieco vacsie? vyzsie? co odporucate zo skusenosti?
SAG =Sharan Alhambra Galaxy.
dobre si urobil sneh este len napadne
srandujem, ja uz dobry mesiac nosim v kufri retaze
Presne toto na tom systéme vadí aj mne
srandujem, ja uz dobry mesiac nosim v kufri retaze
retaze? a to je na co?