Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
hmmm... a ako dlho pri tom sedíš v Zl.Idke v drevenej krčme
chem ist v sobotu okolo 8 oo na dlhsiu bicyklovacku z kosic, no samemu sa mi ist nechce. mam sa ku komu pridat? rad by som isiel priblizne na kojsovku.
chem ist v sobotu okolo 8 oo na dlhsiu bicyklovacku z kosic, no samemu sa mi ist nechce. mam sa ku komu pridat? rad by som isiel priblizne na kojsovku.
v sobotu by mala byt sutaz v slapani zjazdovky na jahodnej....
chystame sa tam s muffinom... po skonceni mozme vybehnut na tu kojsovku
tak zajtra mam na sebe zlty dres....zltociernu prilbu...cierne gate,...a budem na ciernom Scotte...scale 60
Bola slubena velka ucast, nakoniec sme vyrazili styria.
Hadam fotografisti postnu fotky, v gps-ku baterky dosli tesne pred cielom..............
gps aktivovane na Bankove, baterky dosli v Kostoľanoch.
Doba pohybu: 6:06
Doba statia 4:52
Takze cista POHODA
Bola slubena velka ucast, nakoniec sme vyrazili styria.
Hadam fotografisti postnu fotky, v gps-ku baterky dosli tesne pred cielom..............
fotky vo foto z vyjazdov...
zatial nie je ziadny oficialny termin, kedze mam dovolenku od Vianoc az do Troch kralov, rad sa prisposobim, davajte navrhy, kedy sa mozte zucastnit, prioritou je prisposobenie sa cezpolnym(PO, warzone?) a ciastocne Ilkovym predpovediam
trasa je na 99% vymyslena, dlzka a prevysenie zhruba na urovni toho, co sme absolvovali na naucnom v PO (cca30km, 500-600m nastupanych)
mozne zmeny podla chuti a casu, pripadne iniciativnych lesakov, ktori nam obcas robia prekazky vhodne na skakanie (minimalne pre Dijcka)