Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Peto buduci tyzden mam volno pon ut str, tak by som siel trocha svaly roztahat, ale nic dlhe a rychle,lebo som uz bike lezi len tak v izbe
Tak ak pojdes mi zavolaj,dikes.
ano 2013 ešte som to stihol bo už 26 model 2014 nieje a mne tie kolesá sedia viacej staré veci ale dobré veci
a aj model 2012 je super a pro má čo horšie ? akurát tak slx nie ? to zasa nieje až také zlé ale už sa teším ako sa budem preháňať s ním
No tan moj ma vidlu rockshox ty mas tam fox a kluky su len shimano obycajne nejake, radenie je xt,len packy su slx.
Ale ja som snim spokojny, netunil by som tam nic. Akurat telescopicku by sa mi zisla, lebo ja som dost dlhy
No tan moj ma vidlu rockshox ty mas tam fox a kluky su len shimano obycajne nejake, radenie je xt,len packy su slx.
Ale ja som snim spokojny, netunil by som tam nic. Akurat telescopicku by sa mi zisla, lebo ja som dost dlhy
ja som známy tuner ale skutočnosť je taká že na amsku sa už nič lepšie dať nedá brzdy ***** výbava úplne svetová jedine ešte napinák a neaké estetické výmeny a eskorej teleskopka na diakové s nepohyblivým boldenom
Brendis: to ti verim, to mas ako s tretrami. Ale kym to nemam,tak zatial ma to az tak neskrie.chcel som ju teraz,ale kamos zacal cestu jazdit,tak som sa na to nablaznil. A mozno dame aj tu 24hodinovku co byva. Vybrate mam jednu meridu a lapierra.
Lucaso1: to je pravda s tymi brzdami. Ja mam formuly a ako stlacis a stojis. Fakt su super. Ja som skor taky,ze kupim a vyjazdim. Jedine co som vytunil, boli kovove cervene ciapky na ventil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je model 2013?
http://www.cubebikes.sk/wp/ams-150-pro/
haha este som ho aj nasiel.cez ten tvoj odkaz
taky skycov ?
Tak ak pojdes mi zavolaj,dikes.
ano 2013 ešte som to stihol bo už 26 model 2014 nieje a mne tie kolesá sedia viacej staré veci ale dobré veci
a aj model 2012 je super a pro má čo horšie ? akurát tak slx nie ? to zasa nieje až také zlé ale už sa teším ako sa budem preháňať s ním
Ale dakujem ti za tip
ja som známy tuner
jo presne cube má túto velkosť trubky
Lucaso1: to je pravda s tymi brzdami. Ja mam formuly a ako stlacis a stojis. Fakt su super. Ja som skor taky,ze kupim a vyjazdim. Jedine co som vytunil, boli kovove cervene ciapky na ventil