Wo co go
Nalepky na bike s menom (alebo nickom) majitela a logom MTBiker.sk. Mohlo by to byt take poznavacie znamenie, mozno sa vonku spoznate vdaka tejto nalepke a pripadne si priradite k bikerovi nick z fora...
Spravil som velmi chaby navrh (sorry, nejak som dnes mimo). Proste by tam malo byt logo MTBiker.sk + meno jazdca. Inak tam moze a nemusit byt nic. Ja som rozmyslal nad transparentnymi nalepkami, geroy hovoril o bielych.
Co ted
Vyjadrite sa:
- nepriehladne pozadie / priehladne
- velkost
- priestor na napisanie mena fixkou, alebo predtlacene meno (kazde zvlast samozrejme
- dajte nejaky navrh pripadne (aspon slovne) (pre pripad potreby je logo MTBiker.sk v prilohe)
PS: edit - pridane logo MTBikera v coreli
ale ak by boli dresy v prijateľnej cene a s pekným designom ako napr tričká, alebo polokošele, tak nevidím problém ....
na dresy sa bez problému dajú vyšiť, alebo vytlačiť prezývky .... ale výroba veľkej série rovnakých dresov je oveľa lacnejšia ... kto na to má, nech si dá prezývku dodatočne vyšiť
Rok tu nie som ale nalepky budu zalezi len na ostatnych ci bude o ne zaujem. Graficky je to spracovane v pondelok budem mat cenovu ponuku na tlac a niminalne mnozstva ostatne zalezi na vas. Viac pre to nemozem urobit. Ale ja budem urcite prvy ktori tu nalepku bude nosit.
Rok tu nie som ale nalepky budu zalezi len na ostatnych ci bude o ne zaujem. Graficky je to spracovane v pondelok budem mat cenovu ponuku na tlac a niminalne mnozstva ostatne zalezi na vas. Viac pre to nemozem urobit. Ale ja budem urcite prvy ktori tu nalepku bude nosit.
Ja druhy Dodo
Skolila ma viroza
Inak mohlo by sa to predavat aj na maratonoch alebo podobnych velkych akciach, kde sa ludi z tohto fora urcite stretne dost.
Inak mohlo by sa to predavat aj na maratonoch alebo podobnych velkych akciach, kde sa ludi z tohto fora urcite stretne dost.
Asi dobierkou a predavat to na maratonoch to asi tazko ked tam chces mat svoje meno alebo nick. V utorok nahodim nahlad v PDF aby ste videli konecny vysledok. V sade su uzke nalepky na ram biku, vecsie na auto trebarz, a ak sa podari skuska nalepenia na stitok prilby tak aj tie, je tam klasicke logo MT BIKER na priehladnej folii. Ak vsetko klapne tak nahodim aj fotky ako to vyzera na biku,aute a na prilbe. Ak ste vydrzali rok tak este chvilku strpenia je to na dobrej ceste a dufam ze CERVO nebude chciet eura za autorske prava