Zaujimave ze odrazu najviac krici ten, co tam 20 rokov "hospodaril" podobnym stylom. Doteraz bolo vsetko v poriadku aj ked nebolo, vsak pan Orenic... Ci uz jedna banda alebo druha, asi nas necaka v mestskych lesoch ruzova (ci vlastne zelena) buducnost.
45 minút v 22 sekundách...
(pobavil ninja autobus ako sa trafil do hudby, vobec som to neplanoval a vsimol som si to az neskor )
C&C&C KE (Cicho a Cma a Ci pana, skoro som še v tej hmle stracil! )
Sezona pokracuje v duchu vynimocnosti - teraz hmla aku som este nezazil - viditelnost do 10-15 metrov, celovka nepouzitelna, pretoze svetlo vo vyssej vyske nad zemou viditelnost este znizovalo.
17 dni dovolenky preletelo rychlo ako Pajdo zo Zobraka ,cez tyzden opat zarezavam v KE . Moja nocna Kosicka klasika... Pod kolesami to čvachtalo viac ako som cakal ale to asi pre tu extremne silnu hmlu, z ktorej sa to vyzrazalo.
Tema "Bikovanie v okolí Bardejova" je spravna, ved to je sirsie okolie Bardejova ci nie?
Tu hmlu na Jahodnej poznám, tiež som sa v nej pomotkal a ešte , keď mi postupne končili svetlá,to bol zážitok Ale to je v inej téme, v tej širšej, okolitej.
No ved som v tej hmle skoro zrazil diviaka. Take dva metre bol odo mna... Maly lanštiak. Stihol prebehnut, svina jedna! Ale nebolo mi vsetko jedno... casto chodia v presile a nevedel som, ci tam nie su dalsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja sa už nemôžem dočkať bežiek
45 minút v 22 sekundách...
(pobavil ninja autobus ako sa trafil do hudby, vobec som to neplanoval a vsimol som si to az neskor
youtube.com/watch?v=_nKPxrhMlwM&t=0
Sezona pokracuje v duchu vynimocnosti - teraz hmla aku som este nezazil -
Tema "Bikovanie v okolí Bardejova" je spravna, ved to je sirsie okolie Bardejova ci nie?