otazka pre nas skolopovinnych: co dostanete za vysvedcenie?
dost ma odpovede zaujimaju, lebo na to ake mam vysvedcenie (8 jednotiek a 4 dvojky), nedostanem bohuzial nic mozno az by tak brigadu, ale aj tam sa este namakam
ta znamka BY mala byt obrazom vedomosti (objektivnejsie je to v percentach), no nie vzdy je tomu tak
Malokedy je tomu tak Napriklad ja som mal 3ku z Chemie na gympli, povacsinou 4ky 5ky pocely rok avsak bol som vitaz krajskych olympiad z Chemie. O com to svedci? Len o tom ze ta chemia v skole ma nebavila a tak som na to z vysoka sr.l
Nerad sa opakujem ale v zivote nezalezi natom ci ste mali 4ky 3ky 2ky ci 1ky, nakoniec je to uplne jedno.
nepatrim k tym stastlivcom, ktori dostavaju sa studijne uspechy velke dary... napr. na promociach na VS moj spoluziak dostal novy Mercedes (a nebol to anglicak, sranda je, ze este bol nespokojny, lebo on chcel Bavoraka alebo audinu - lebo zevraj mercedesy su pre zeny alebo buzny.) a ja som nedostal ani skodovicku. Sam som si musel kupit, Kaso02 ju pozna a ked bude po ruke fotak - zabavim aj vas...
inaq naco je dobra operacia nosnej prepazky ? (ked ju ma za sebou tolko bikerov)... to padate z bajku rypakom do hliny ?
ty vole...ja mam za promocie hodinky a som happy. Ze mercedes...ach jo...niekomu keby pecene holuby do huby padaju, tak neni spokojny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
anglictina - chvalitebny
nemcina - dobry (
matematika - dobry (
dejepis - dobry (
biologia - chvalitebny
fyzika - chvalitebny
chemia - chvalitebny
informatika - vyborny
telesna - vyborny
btw, je aj rozdiel medzi jednotkou a jednotkou na roznych skolach
Nemecký jazyk - 1
Obč. náuka - 1
Dejepis - 2
Matematika - 3 (solo
Fyzika - 2
Informatika - 1
Telesná výchova - 1
Programové vybavenie pc - 1
Tech. vybavenie pc - 1
Zákl. elektrotechniky - 2
Technológia - 1
Odb. výcvik - 1
Malokedy je tomu tak
Nerad sa opakujem ale v zivote nezalezi natom ci ste mali 4ky 3ky 2ky ci 1ky, nakoniec je to uplne jedno.
raz na písomke na nemčine bola stupnica : 67,5% a menej za 5
Zemaku neeee !?!?
neeee ryze..
Tak to mate lahke, my sme mali na gympli pod 50% za 5.
inaq naco je dobra operacia nosnej prepazky ? (ked ju ma za sebou tolko bikerov)... to padate z bajku rypakom do hliny ?
ty vole...ja mam za promocie hodinky a som happy. Ze mercedes...ach jo...niekomu keby pecene holuby do huby padaju, tak neni spokojny.