Odporucam kazdemu kto ma cas ist pozriet tento film, ktory sa bude premietat v Snine aj v Humennom. Divoka priroda, ktoru mame kusok od domu v Poloninach ...
Odporucam kazdemu kto ma cas ist pozriet tento film, ktory sa bude premietat v Snine aj v Humennom. Divoka priroda, ktoru mame kusok od domu v Poloninach ...
Je to kvoli tomu, ze v Snine to bude len v provizornych podmienkach premietane cez dataprojektor a v Humennom to bude v kine FAJN, ktore je digitalizovane. Mozno by to aj v Humennom mohlo byt zadarmo, ale to by sa musel ist niekto vopchat vestici do zadnej casti tela a muselo by to byt pod zastitou pani Jany a jej zazracnej gule...
Tak takýto film si chcem vychutnat v plnej krase a nie na dataprojektore, kde uz pred rokom trebalo vymenit ziarovku ... este som zabudol, ze v Humennom bude po filme diskusia s autormi filmu. Takze sadnite vy a pridte do Humenneho, tak ako Dusan Reiser a potom zajdeme na
Je to kvoli tomu, ze v Snine to bude len v provizornych podmienkach premietane cez dataprojektor a v Humennom to bude v kine FAJN, ktore je digitalizovane. Mozno by to aj v Humennom mohlo byt zadarmo, ale to by sa musel ist niekto vopchat vestici do zadnej casti tela a muselo by to byt pod zastitou pani Jany a jej zazracnej gule...
Pomaly už treba lyže a bežky vybrac...
Hore nad 700 metrov iná krajina
V nedelu sa ešte turistika dala...možno Jožko z Jonkym pridajú nejake foto z akcie...ale potom bude treba už iba lyže,alebo že sa možno oteplí... bicykel to už bude len o trápení...nie o bicyklovaní
aj ja sa pridavam so zelanim:Krasne,pokojne,radostne sviatky vsetkym priatelom bikerom a bajkerkam(Marlenka a Stevka *),niektorym navyse pridavam nasobne zelania zdravicka,lebo to potrebuju zvlast..proste vsetkym vsetko dobre aby sme mohli vela dalsich km spolu nabehat a tesit sa z bikovania ako doteraz...
Aj ja prajem všetkym bikerom a bikerkam len všetko dobrého,aby aj následujuca sezona bola úspešnejšia,krajšia ako uplinulá.
Hlavne velo zdravíčka v novom roku -sily do pedálov -optimizmu,zážitkov a mnoho ujdetych i štastných kilometrov na bicykly a čo najmenej tigrov a nedajBože zranení...
Z celého srdca žela Ondro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/zahlavi/planovane-akcie/vlcie-hory
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/zahlavi/planovane-akcie/vlcie-hory
....Humenné 2,50€
....Robo toto si krasne vystihol
Hore nad 700 metrov iná krajina
V nedelu sa ešte turistika dala...možno Jožko z Jonkym pridajú nejake foto z akcie...ale potom bude treba už iba lyže,alebo že sa možno oteplí... bicykel to už bude len o trápení...nie o bicyklovaní
Hlavne velo zdravíčka v novom roku -sily do pedálov -optimizmu,zážitkov a mnoho ujdetych i štastných kilometrov na bicykly a čo najmenej tigrov a nedajBože zranení...
Z celého srdca
Niečo cez výkend dáme ? či...?[