Platba IB je identifikovateľná. To, že príjemca to ako a na aký účet účtuje, nie je podstatné. Platca sa identifikuje podľa variabilného symbolu. V rámci Sk medzibankový prevod trvá 1 deň. V podstate šek sa vydáva pre prípad, keby niekto nemal IB. Aj pošta by to previedla na účet uvedený na šeku.
Nejaké zavádzania...
Platba IB je identifikovateľná. To, že príjemca to ako a na aký účet účtuje, nie je podstatné.
Je to podstatné, preto má zvyčajne príjemca zriadených niekoľko účtov. Ak ich však zverejní, tak zvyčajne je možno zaplatiť na ľubovoľný a je mu jedno, na ktorý účet mu príde platba. Ak však určí, že treba platiť na konkrétny účet, tak má na to dôvod a môžu nastať problémy, tak ako písal Jesus.
Platca sa identifikuje podľa variabilného symbolu.
Podľa variabilného symbolu sa neidentifikuje platca, ale platba, čo je rozdiel. Môžem napríklad zaplatiť za Jesusa, príjemcu nezaujíma kto zaplatil, ale či má platbu na účte a platbu identifikuje cez VS.
V podstate šek sa vydáva pre prípad, keby niekto nemal IB.
Na bankový prevod netreba mať zriadený internetbanking, dá platiť aj prevodným príkazom na pobočke banky. Šek sa vydáva pre prípad, že niekto nemá bežný účet v banke, alebo si dá poslať výplatu na účet - lebo musí a hneď si ju vyberie z bankomatu a zásadne platí hotovostne. Proste je u nás ešte hodne ľudí, čo nemajú účet, resp. možno ešte viac, čo ho nevedia používať.
Z pravidla platí, že ak máš nahodenú reťaz na veľkej píle (3-prevodník) a vzadu na najmenšom pastorku (tzv. najťažší prevod) ma smerovať kladka meniča kolmo k zemi pri vodorovne postavenom bajku (toľko k dĺžke reťaze všeobecne). Predpokladám ale, že ty máš dvojplacku (tak ako ja) - ja som to riešil tak (giant reign), že som ,,nastavil" dĺžku reťaze tak, aby keď dám španiela (36/34) a dám zadnú stavbu do plného zdvihu zvládla kladka (menič) plne napnutie reťaze. Píšem to tak obšírne preto, že priebeh zadnej stavby u rôznych fullov je iný a inak ,,zaťažuje" kladku/reťaz..
chalani a baby vedeli by ste mi odporucit nejakeho vseobevneho lekara tuna v BA? Najlepsie v Karlovej Vsi pripadne v blizkom okoli(nie poddunajske biskupice:-)) vopred dik za pomoc
aj vám chodia takéto maily?
Hello, Compliments and good day to you and your family. I write you this mail as a reminder once more having waited patientlyfor your response to my initial contact with you through snail mail.However since i assume you did not get it i want to use this medium even though it might not be the best form of communication in matters like this due to the ever growing disbelief and illicit scams and fraud associated with it, i seem to have no choice but to make use of it, coupled with the fact that it might be just perfect as I need to save time. Without wasting much of your time i want to bring you into a businessventure which i think should be of interest and concern to you, since it has to do with someone who just might be a family member of yours. However i need to be sure that you must have received this communication so i will not divulge much information about it until i get a response from you. Kindly respond back to me. Regards,David ------------
Investoval tu uz niekto do niektorej virtualnej meny ? Pripadne uz zarobil na tom ?
Som prave nakupil Litecoiny, tak snad pan boh da a nieco to zarobi
Ja som tazil ked bol BTC este na par centoch a vytazil som asi 0,01 BTC. Potom som na to zabudol a teraz asi mesiac dozadu som to previedol na BTC-e burzu a tam som na tom trochu zarobil a mam asi 150$ z toho investovanyych v FTC ale potom cena FTC padla ako vsetky coiny a tak zas cakam kym trochu porastie ale da sa stym celkom hrat ked je obdobie kedy sa to hybe. Teraz sa mi zda ze to skor tak stoji na mieste tie ceny. A este som zacal tazit DogeCoiny ale to len tak ci nahodou nevyskoci cena a nezarobim
Tok ono to uz zazilo svoj boom, cize ocakavat rapidn narast v kratkom casovom horizonte sa neda ocakavat. Ja som dlho uvazoval ci kupit BTC alebo LTC, ale nakoniec padla volba pre lite.
I ked som cital clanok ktory predpoveda, ze cena BTC tento rok porastie na 10k USD
No to hej prvu vec co som vtedy urobil som previedol BTC na LTC a den na to to stuplo o vyse 100% a zo 7$ na 20$ a vtedy som to ja debil predal a o dalsie 2 dni to bolo na 45$ ale tak aj 100% zisk je slusny
Ludia,poradte aku vazelínu dat do zadneho orecha.(náboj na priemysloch)Mám nejakú obyčjanu svetlohnedu,alebo potom mám ešte taku zelenu natahovaciu...
Poradte čo dat,resp.akú...Ktorá sa tam hodí viac..
ďakujem
Hej tiež som o tomto počul,že ked olej,krajší zvuk,ale treba doplnat a to nebudem radšej dám redšiu vazelínu...len neviem ktoru,celkovo myslím aká najlepšia..
Neviem prečo sa mi nechce ist do toho oleja,ale už len asi preto,lebo ten olej zlezie ,stečie a potom to už ozaj ide na "sucho" treba ho doplnat aj častejšie potom myslím.Vazelína by som povedal že je taká praktickejšia resp. univerzálnejšia.či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejaké zavádzania...
http://road.cc/content/news/107992-dublin-man-sustains-seven-week-erection-after-crash-landing-bike-top-tube
http://www.webnoviny.sk/lifestyle/hamburg-chce-byt-do-20-rokov-zelenym-m/776056-clanok.html
Hello, Compliments and good day to you and your family. I write you this mail as a reminder once more having waited patientlyfor your response to my initial contact with you through snail mail.However since i assume you did not get it i want to use this medium even though it might not be the best form of communication in matters like this due to the ever growing disbelief and illicit scams and fraud associated with it, i seem to have no choice but to make use of it, coupled with the fact that it might be just perfect as I need to save time. Without wasting much of your time i want to bring you into a businessventure which i think should be of interest and concern to you, since it has to do with someone who just might be a family member of yours. However i need to be sure that you must have received this communication so i will not divulge much information about it until i get a response from you. Kindly respond back to me. Regards,David ------------
http://poprad.korzar.sme.sk/c/7069563/rainerovu-chatu-v-tatrach-ziska-ten-kto-zaplati-najviac.html
Ja som tazil ked bol BTC este na par centoch
I ked som cital clanok ktory predpoveda, ze cena BTC tento rok porastie na 10k USD
Poradte čo dat,resp.akú...Ktorá sa tam hodí viac..
ďakujem
S teflonom to klze jedna radost. Na retaz som uz vyskusal Krytech od Finishline, suche, keramicke, na baze vosku, ale nakoniec som sa vzdy vratil k Teflon Plus.
-10% Finish Line Teflon Plus mazivo, 500 ml, sprej
15,29 € -10%
MOC 16,99 €