Tak ten Giant je zúfalý v porovnaní s týmito, takže ten vyhadzujeme z výberu (tie kľuky majú stupídny rozsah, brzdy citeľne horšie, kolesá najhoršie, rám horšie navrhnutý atď.).
Superfly 7 má na rýchlejšie jazdenie menej vhodný rozsah na kľukách.
Superfly 8 má už podľa mňa lepší ten rozsah, plus ako bonus lepšie brzdy, aj keď radšej by som tam videl RS vidlicu.
Ono ak je ten 7 lacnejší a ak sa páči viac, tak to je samozrejme prijateľná voľba.
Ja by som bral superfly 7 dizajnovo sa mi páči podstatne viac ako 8, komponenty má myslím pre väčšinu bikerov postačujúce a keby aj ten rozsah prevodov nesadol, tak výmena prevodníkov nie je až taká veľká investícia
Možno už neskoro, ale tiež sa vyjadrím, najprv TREK a Giant, tam ide skôr o to aký rám ti sadne. TREK je o niečo dlhší. Podlľa toho akú máš postavu. Dalšia vec je tuhosť rámu a aká dobrá je geometria. Ja jazdím TREK Paragon 2011 rám (identický ako Superfly AL 2012 a 2013) a myslím, že tá ich G2 geometria je super a fakt funguje. Bike je rýchy, zároveň stabilný a perfektne sa ovláda. Ja som jednoznačne za TREK. či Superfly 7 alebo 8, zavisí to od toho aká farba sa ti viac páči. Komponenty si už pomeníš ako chceš. Ja by som bral modrý. Rozdiel v komponentoch, ten 8 má možno o trochu lepšiu vidlicu, no RS Reba je tiež veľmi dobrá, to by som povedal, že zanedbatelný rozdiel. Kolesá majú rovnaké, ostatné komponenty sú +- celkom vyrovnané až na brzdy. Ten 8 má SLX, tie sú veľmi dobré. Ja mám XT čo sú identické ako SLX len majú free stroke čo je k ničomu (len to pridáva na cene) len môžem potvrdiť, že sú super. Kľuky, presne ako bolo povedané, keď ti rozsah nebude vyhovovať, vymeniš ich. Obe sú na dutej oske, takže kvalita a lahkosť ťahania by mala byť rovnaká. Tie SLX sú len vyššia trieda, sú hollowtech = ľahšie.
Ano, tiež mi ten Stache príde ako športovejší/hravejší HT ako Superfly. Myslel som, že Stache je len pre americký trh, aspoň minuloročný bol. Celkovo je veľmi dobre riešený. Aj v hodnotení na bikeradar.com o tom píšu: http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain-bikes/29er/product/review-trek-stache-7-13-47400/ (to je minuloročný Stache 7). Veľmi dobre spravili sedlovú trubku a tak sa zadné koleso môže viac posunúť pod sedadlo - zadná stavba rámu je kratšia a tým pádom tuhšia. Prešmyk tam dali s úchytom direct mount a nie na obímku, ktorá zaberá miesto za sedlovou trubkou čo je tiež veľmi dobre. Taktiež zmenili dizajn rámu Superfly po 3. rokoch (Paragon 2011, Superfly 2012 a 2013 sú iné). Pekne zatočili sedlovú trubku dole okolo zadného kolesa a tak jazdec má o niečo lepší uhol na ťahanie. Taktieť prešmyk tam dali na direct mount vďaka čomu taktiež koleso sa zmestí bližšie a zadná stavba rámu ( shorter chainstays ) je kratšia a tuhšia. Na mojom Trek Paragon 2011 ráme je sedlová trubka rovná a prešmyk je na obímke a tak trčí cca 1,5 cm za zadnú trubku. Približne o toľko je na Stache a Superfly 2014 rám kratší (teda aspoň myslím - dáva to zmysel) a tým pádom tuhší. Tiež nové na 2014 Superfly ráme je pevná oska na zadnom kolese čo predošlý nemal.
Aj ten Stache by bola tiež dobrá možnosť. Minuloročný Stache 7 a 8 mali vidlicu s 10cm zdvihom. Teraz dali 12cm čo je dobre pre jeho zameranie a viac sa odlíši od Superfly.
Pre mňa ako dlhoročného Trekára je Superfly 2014 splnený sen, čo sa geometrie týka. Zadná stavba je 430mm, čo je iba o centimeter dlhšie ako boli 26"-ky z 2013
Sedlová trubka je pri 17,5" 41cm , takže rám je pekne nízky, hlavovka je tapered a má 10cm, takže pri použití rovných riadidiel budú v rovnakej výške ako na 26"tkách s 12 cm hlavovkou. Efektívna dĺžka rámu je pri 17,5" 602mm, čo je len o chlp menej ako mali 26"ky 8series (2010-2013). Čiže ti v pohode stačí o číslo menší rám ako je u treku zvykom.
K tomu pevné osy 15/12mm, G2 offset korunka na vidlici a vnútorné vedenie laniek. Za mňa je ten rám dosť nadčasový a hlavne rýchly a dobre ovládateľný a hlavne celkovo tuhý.
To či brať 7 alebo 8 už je na tebe a tvojich finančných možnostiach. Jazdil som rebu a teraz mám foxu. Chod foxy je pre mňa viac vyhovujúci aj keď reba sa dala lepšie nastaviť (dual air verzia) . Pri tejto solo air to už bude zajedno. Osobne sa mi viac páči modrá farba, ale FOXa, SLX kľuky a brzdy by ma asi presvedčili ísť do osmičky.
Takze superfly 7 pokladate za celkovo odladeny bajk? alebo by ste na nom nieco menili?
Mne napr. vadia predne prevody 36/22. Mam uz 10rokov cross s cca rovnakymi kolesami a prevodmi 48/38/28 a myslim ze 36/22 by bol pre mna docela sok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Superfly 7 má na rýchlejšie jazdenie menej vhodný rozsah na kľukách.
Superfly 8 má už podľa mňa lepší ten rozsah, plus ako bonus lepšie brzdy, aj keď radšej by som tam videl RS vidlicu.
Ono ak je ten 7 lacnejší a ak sa páči viac, tak to je samozrejme prijateľná voľba.
tak to už je iné hodnotenie biku
http://www.trekbikesbb.sk/29-horske-hardtail/trek-295c-stache-7-2014-kolekcia-gary-fisher/
co je to zac? na pohlad sa velmi podoba na Superfly 7, ale je o stovku drahsi a zda sa ze vybavou horsi... alebo nieco prehliadam?
Aj ten Stache by bola tiež dobrá možnosť. Minuloročný Stache 7 a 8 mali vidlicu s 10cm zdvihom. Teraz dali 12cm čo je dobre pre jeho zameranie a viac sa odlíši od Superfly.
Sedlová trubka je pri 17,5" 41cm , takže rám je pekne nízky, hlavovka je tapered a má 10cm, takže pri použití rovných riadidiel budú v rovnakej výške ako na 26"tkách s 12 cm hlavovkou. Efektívna dĺžka rámu je pri 17,5" 602mm, čo je len o chlp menej ako mali 26"ky 8series (2010-2013). Čiže ti v pohode stačí o číslo menší rám ako je u treku zvykom.
K tomu pevné osy 15/12mm, G2 offset korunka na vidlici a vnútorné vedenie laniek. Za mňa je ten rám dosť nadčasový a hlavne rýchly a dobre ovládateľný a hlavne celkovo tuhý.
To či brať 7 alebo 8 už je na tebe a tvojich finančných možnostiach. Jazdil som rebu a teraz mám foxu. Chod foxy je pre mňa viac vyhovujúci aj keď reba sa dala lepšie nastaviť (dual air verzia) . Pri tejto solo air to už bude zajedno. Osobne sa mi viac páči modrá farba, ale FOXa, SLX kľuky a brzdy by ma asi presvedčili ísť do osmičky.
Mne napr. vadia predne prevody 36/22. Mam uz 10rokov cross s cca rovnakymi kolesami a prevodmi 48/38/28 a myslim ze 36/22 by bol pre mna docela sok
tak este mam na rozhodovaNIE 3 MESIACE TAK UVIDIM