2,25 je na XC a XM zbytočný ťažký balon...2,0 by bol ideal ale nerobí sa... na mokre korene treba ešte makšiu zmes, ale to by zliezol po 1000km a odpor by bol velký
fotky síce nie sú najlepšie, musel som u niektorých aj popisky čítať, aby som zistil, o čo išlo, ale tým "Toto bol bunny-hop cez mláku. Pri doskoku sa odtrhla kľuka a spadol som do spomínanej mláky " si si zaslúšil "like"
erikmir to váhadlo ti prasklo na ctm-ku rocker? ako sa ti to podarilo? lebo momentálne je v úzkom výbere bajkov pre priateľku a prekvapilo ma to pre tvrdenie jedného známeho, že tie rámy sú veľmi kvalitné
bedo
No, tie horšie boli nasnímané Nokiou s 3 Mpx foťákom, tam tej kvalite moc nepomôžem. Našťastie išiel vtedy so mnou kamarát na Čezete 175 tak ma odtiahol domov
Martinelli
Hej je to ten Rocker čo mám v profile. Akože na pomer cena/kvalita je to výborný bike. Len na tom prepákovaní sa trocha šetrilo. Neviem ani prečo to prasklo (či to bol vadný kus), proste som bol na výjazde a začalo mi pukať v ráme a časom sa to pukanie zhoršovalo - to pukala práve tá prasklina. Ale potom som to reklamoval v Kubica športe a poslali mi náhradné vahadlo poštou zadarmo z terajšej výroby (2013). A keď som to porovnal, tak bolo viedieť, že v prasknutom mieste bolo teraz viac materiálu. Tak asi s tým boli problémy na starších modeloch a teraz to v tom oblúku robia silnejšie. Tak snáď by s tým už nemal byť problém.
bedo
No, tie horšie boli nasnímané Nokiou s 3 Mpx foťákom, tam tej kvalite moc nepomôžem.
pomôžeš - nesnaž sa fotiť priveľmi zblízka - každý objektív má určitú minimálnu vzdialenosť, na ktorú je schopný zaostriť (prípadne od ktorej je ostrý, ak ostrenie nemá). Inak čo sa vahadla týka, s tými mali problém aj iné značky, občas sa proste nejaký diel odľahčí viac, ako by sa patrilo...
Dnes som rad že som sa v strede križovatky nevykyblil. No čo zavarí sa to a fičíme dalej keby som mal trubru o priemere 22,2 tak ju ešte vrazim dovnutra, ale nemam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
/edit pardón na suncycle ich stále majú za 29,95€ !
Zaseknutá prehadzovačka
To je roztavená guma z bŕzd
Brat sa sťažoval, že mu uchádza zadné koleso
Toto bol bunny-hop cez mláku. Pri doskoku sa odtrhla kľuka a spadol som do spomínanej mláky
Prasknuté vahadlo
No, tie horšie boli nasnímané Nokiou s 3 Mpx foťákom, tam tej kvalite moc nepomôžem. Našťastie išiel vtedy so mnou kamarát na Čezete 175 tak ma odtiahol domov
Martinelli
Hej je to ten Rocker čo mám v profile. Akože na pomer cena/kvalita je to výborný bike. Len na tom prepákovaní sa trocha šetrilo. Neviem ani prečo to prasklo (či to bol vadný kus), proste som bol na výjazde a začalo mi pukať v ráme a časom sa to pukanie zhoršovalo - to pukala práve tá prasklina. Ale potom som to reklamoval v Kubica športe a poslali mi náhradné vahadlo poštou zadarmo z terajšej výroby (2013). A keď som to porovnal, tak bolo viedieť, že v prasknutom mieste bolo teraz viac materiálu. Tak asi s tým boli problémy na starších modeloch a teraz to v tom oblúku robia silnejšie. Tak snáď by s tým už nemal byť problém.
No, tie horšie boli nasnímané Nokiou s 3 Mpx foťákom, tam tej kvalite moc nepomôžem.
pomôžeš - nesnaž sa fotiť priveľmi zblízka - každý objektív má určitú minimálnu vzdialenosť, na ktorú je schopný zaostriť (prípadne od ktorej je ostrý, ak ostrenie nemá). Inak čo sa vahadla týka, s tými mali problém aj iné značky, občas sa proste nejaký diel odľahčí viac, ako by sa patrilo...
Teraz som v nejakom eshope videl vo vypredaji nejake high rollery kevlarove ust za 10eur.
oko tlmiča je vez vakla... už sa rieši reklamácia