A to ze ste nevedeli o regeneracnej jazde ma to mrzi, myslel som, ze ked sme spolu vecer telefonovali tak som ju spominal. Priznaj sa, ze ti prave priniesli a uz si ma nevnimal.
EDIT: Hmmm... Ci to bolo pri telefonate s Milusou? Radsej budem ticho. Ten TripleTT na prazdny zaludok ocividne urobil svoje.
Major v uniku tesne pred horskou premiou prvej kategorie na Mihalove. Nakoniec ju aj vyhral. Na najblizsej jazde bude mat bodkovany dres najlepsieho vrchara.
Najprv som mal problem identifikovat jkola, ale podla biku, tasky a prilby som to hned zvladol ... kukam, ze maly uz skusa manual .
No ved jkolo je predsa ten, co ma najväčšie oné .... no .... kolesá! A keby si ty jazdil ako clovek a nie vzdy vpredu tak by si vedel bez problemov identifikovat kazdeho clena timu zozadu podla..... napriklad jkola podla kresby na drese.
100 lat, 100 uśmiechów,
100 wielbicieli, samych niedzieli,
przyjaźni wielkiej, radości wszelkiej
życzę Ci dzisiaj 100 razy ja!
Byłbym zapomniał! ... i 100 razy 100 buziaków oczywiście.
Teraz połącz policzek do monitora. copyrightstatic2.wikia.nocookie.net static2.wikia.nocookie.net
Trzy pomarańczowe niespodzianki nie mogą brakować.
Miszka, dzíękuję za przepiekne życzenia Dostałam ich dziś wiele, od mojego Janka, Marceli, Martina, przyjaciół, nawet kuzynka o mnie pamiętała, przepięknie dziękuje wszystkim mi bliskim za pamięć w tym wyjątkowym dniu
Takze zajtra mate volno, individualny trening. V nedelu o 10:00 hod. pred Billou. Ide sa Resov, Budamova... Pozor: moze byt riadna zima.... A ak by ste ma nahodou nespoznali, ja budem ten s helmou Giro XAR co prave doletela z Britanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to ze ste nevedeli o regeneracnej jazde ma to mrzi, myslel som, ze ked sme spolu vecer telefonovali tak som ju spominal. Priznaj sa, ze ti prave priniesli
EDIT: Hmmm...
Najprv som mal problem identifikovat jkola, ale podla biku, tasky a prilby som to hned zvladol
No ved jkolo je predsa ten, co ma najväčšie oné .... no .... kolesá! A keby si ty jazdil ako clovek a nie vzdy vpredu tak by si vedel bez problemov identifikovat kazdeho clena timu zozadu podla..... napriklad jkola podla kresby na drese.
(
Vidíš to,keby si chodil častejšie,tak by si mal plášte odolnejšie, ako mi.
100 lat, 100 uśmiechów,
100 wielbicieli, samych niedzieli,
przyjaźni wielkiej, radości wszelkiej
życzę Ci dzisiaj 100 razy ja!
Byłbym zapomniał! ... i 100 razy 100 buziaków oczywiście.
Teraz połącz policzek do monitora.
Trzy pomarańczowe niespodzianki nie mogą brakować.
vimeo.com/20430972
Jasne, ako vzdy... Najma ty s tym tvojim downhillovym balonom co ked ho clovek nevidi nasadeny na bicykli tak si mysli, ze je z motorky.