Dnesna akcia na bicykloch do Resova zrusena kvoli snehu. Rano som skusil Mihalov nebolo to ono. Uz je ho vela.
Ja asi zoberiem bezky-kamenaky a pojdem na lyziach. Niektori idu pesi.
Tak nakoniec som predsa bol na Mihaľove pobežkovať. Hore plno áut, problém niekde auto parknúť. Na hrebeni približne 30 bežkárov. Konečne mam kľud na duši
Jozos: si odvážlivec na biku ísť hore, nemohol som sa zastaviť, už by som sa nerozbehol
Raz som s Robom siel popod Tehelnu popri rieke smerom na kupele a tam jeden chova morky, sliepky a neviem co este. Vtedy tam boli morky, no nechceli nas pustit, svine, museli sme sa otocit a ist po asfalte ... nastastie neboli tak agresivne
No ked som tam kedysi siel zjazdom, tak utekali kade lahsie ... neviem ci jedna do potoka nezletela
...tak som si troška poplaval v tom snežiku, aj hore, aj dole....od vysielača, cez kysličku a chatovú osadu na Družbu, mám taký dojem, že som šiel dole pomalšie v tom snehu ako hore po ceste
PS. ...chvalabohu, aj turistom to vyjde tento týždeň na zraze na bielo
A my zatial preskumavame destinacie tohtorocnych spolocnych cyklojazd KST.
(kedze sa blizi 100. vyrocie, tak je jasne ze nemozu chybat mohyly 1. svetovej vojny)
Hary! Trasa z Ceresne cez zjazdovku do kupelov je uz pre bicykle (a najma stvorkolky a motorky) zakazana. Netalabajce nam po bezkarskej stope! Aspon do nedele ked skonci zraz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja asi zoberiem bezky-kamenaky a pojdem na lyziach. Niektori idu pesi.
PAJDO Vela stastia na Magure!
http://recenzie.sme.sk/foto/p/panasonic-lumix-dmc-tz40-zs30
http://recenzie.sme.sk/foto/p/nikon-coolpix-p520
Co uz, aspon sa viac naucim na skusku
Jozos: si odvážlivec na biku ísť hore, nemohol som sa zastaviť, už by som sa nerozbehol
Raz som s Robom siel popod Tehelnu popri rieke smerom na kupele a tam jeden chova morky, sliepky a neviem co este. Vtedy tam boli morky, no nechceli nas pustit, svine, museli sme sa otocit a ist po asfalte
No ked som tam kedysi siel zjazdom, tak utekali kade lahsie ... neviem ci jedna do potoka nezletela
Ani na bežkách, ale dalo sa. Škoda že,tam neboli stopy len od bežkárov alebo pešiakov.
PS. ...chvalabohu, aj turistom to vyjde tento týždeň na zraze na bielo
(kedze sa blizi 100. vyrocie, tak je jasne ze nemozu chybat mohyly 1. svetovej vojny)
bicykel na snehu