zvládne aj na malých. poznám jedného síce jazvečika a ten za svojím pánom, co trieli na polovačku na motorke páli ako strela a pohoda:) náš russel teriér jr trošku iný. na prechádzke sa vybehá, ked povieš, ide len max 2 metre od teba. ked vidí druhého psa/mačku ani sa od teba nepohne, má na háku.. keď má náladu.prespí aj 16hod denne. to nevravím že večer o 22:00 zalahne do koša a o 6:00 vstáva. ale tak 90% aktívneho času sa furt pýta na prechádzky. a najradšej varí:) tam sa vždy niečo ujde. prípadnne ked mu za niečo vytneš že neposlúcha, tak sa urazí a celý deň sa na teba ani nepozre:) tá ich povaha je neskutočná
Teiž som teraz pár krát bol prebehnúť kamoškinu sučku,pekne beží vedla mňa alebo pár metrov za bicyklom,a už som mal incedent s polovníkom-stál pri aute na asfaltke na modrej pred Koškami,na pleci gulovnicu-ako je bobria hrádza,keď nás zbadal,začal čosi vravieť aby som zastal,že chce niečo riešiť s tým psom.Len som zahlásil,že nemám čas,lebo idem na stretnutie s kamošmi-viem že pes v lese by asi mal byť na vodítku,ale je vycvičená,beží stále pri mne-takže pozor na týchto flintošov,najradšej by všetko živé odbachli.
100 metrov ´dalej bol ´další polovník-so psom tiež na volno,ten sa len tak divne tváril,ale nevravel nič.
Polovnici radi argumentuju, ze psy stvu zver. Je pravda, ze ak je pes nezvladnutelny / bezi za vsetkym co sa hybe, tak nema co robit v lese bez voditka (a zakon myslim prikazuje mat ho na lesnych pozemkoch na voditku). A nie je dobre ho mat bez voditka nielen kvoli zveri, ale aj kvoli bajkerom a turistom. V kazdom pripade bude ale polovnik vzdy väcsia skodna (väcsia ako akykolvek slachteny pes).
najlepší pes- unavený pes. po vybehaní na lúke šup pod vyhriaty radiátor, ani obraz ani zvuk( aspoň pokiaľ sa neotvoria dvere na chladničke ) v pozadí si môžete všimnúť dokonale "vyumývaný" pohár od domácej pašteky. síce je na granuliach ale sem tam dostane aj bonus.
Takeho stavaca ci uz nemeckeho alebo madarsku vyzlu mat v lese neustale na voditku (ked viem ze siroko daleko nikto nie je a lovit nechodim) je trosku o hubu.. pes potrebuje vybeh, ci uz idem peso alebo na biku
Heh, to ja by som mal jednu ruku o 1m dlhsiu ako druhu, kebyze ho v lese nepustam Ale priznavam ze to bude najskôr vychovou. Zase stavac ma vyhodu ze sa (teoreticky) daleko nevzdaluje. Sak polovnikovi by bolo asi na dve veci ze mu ukaze zajaca kilometer od neho.
Ale pred rokom sa rozbehol za srnkou (ktora bola asi do 20m od chodnika) a tak nou bol zaujaty ze si na nejakom papeku jablcko v kolene dolamal. Takze ho aktualne v prenasledovani moc nepodporujeme (planoval pokracovat aj na troch, ale to uz som ho chytil).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
100 metrov ´dalej bol ´další polovník-so psom tiež na volno,ten sa len tak divne tváril,ale nevravel nič.
Ale pred rokom sa rozbehol za srnkou (ktora bola asi do 20m od chodnika) a tak nou bol zaujaty ze si na nejakom papeku jablcko v kolene dolamal. Takze ho aktualne v prenasledovani moc nepodporujeme (planoval pokracovat aj na troch, ale to uz som ho chytil).
Skoda ja som si uz pomaly u neho zacinal pestovat partaka na pivo
Si z nich spravil kanibalov!
a panicka si potom struhla este bikovy vyjazd