Zdravím , chcel by som kúpiť zjazdak do 3 000 € mam cca 175 cm výšku , rozmýšlal som nad Specialized Demo 8 , Mondraker Summum , Giant Glory , prípadne Bighita ale neviem sa rozhodnut a za tie peniaze nechcem kúpiť volaku blbost tak ak niekto má skusenosti s týmito bicyklami alebo vie mi poradiť ešte niečo iné bol by som len rád .
Ja osobne by som bol urcite skor za Demo ako za BigHit, je to o triedu vyzsie.Giant Glory si ludia chvalia. No ja by som osobne bral Specialized Status, ten je hravejsi ako Demo.
Sherwood dik za radu pozrem sa na ten Status
FiLus ono každý bike sa dá predsa prisposobiť čiže to sa nebojim že by som mal rovnaký bike ako niekto koho poznám napríklad každopádne Dik za radu
nevravím že sa nedá samozrejme každý si ho upraví podľa seba to je jasné a pochybuje že sa nájdu 2 navlas rovnaké mne ide skorej o to že Specialized ako značka je v dnešnej dobe príliš mainstream a to je dôvod prečo by som do neho nešiel, ale to je môj názor samozrejme a nikomu ho nevnucujem
nevravím že sa nedá samozrejme každý si ho upraví podľa seba to je jasné a pochybuje že sa nájdu 2 navlas rovnaké mne ide skorej o to že Specialized ako značka je v dnešnej dobe príliš mainstream a to je dôvod prečo by som do neho nešiel, ale to je môj názor samozrejme a nikomu ho nevnucujem
a s týchto tu by som asi šiel do Mondrakera
Ono to pomaly zacina byt len o preferenci znacky. Pomaly sa vsetci vyrobcovia zlepsuju natolko, ze dosahuju podobnu uroven.
No práve že tí výrobcovia sa zlepšujú . Ešte by ma zaujímalo ako sa dajú na Mondraker zohnať diely (čapy, patky a podobne) či to je bezproblémov alebo budem musieť obehávať obchody . Specialized pokial si pamatám tak dával doživotné záruky na rámy ale teraz aj ked som pozeral v bazári tak niektorí písali že " ešte rok a pol záruka" tak to by ma zaujímalo či to ešte platí alebo aj Specl dáva len 2 roky . Diky moc za rady
Pokiaľ viem tak Specialized dáva doživotne záruky iba na rámový trojuholník, zvyšok biku je normálne 2 roky V záruke (nech má dakto opraví ak sa mýlim )
FiLus no može byť že len na trojuholník ja som vždy v inzerátoch videl len "doživotna na ram" vtedy som to nejako moc nerozoberal
a dobre tipy na biky chalani diky moc
Konkrétne skôr asi FR ale tak časom si možno trúfnem na nejaký ten amatersky pretek . Ale ako sa hovorí to je vo hviezdach takže zatial rozhodne len freeride nech si zlepším techniku
Zdravím , chcel by som kúpiť zjazdak do 3 000 € mam cca 175 cm výšku , rozmýšlal som nad Specialized Demo 8 , Mondraker Summum , Giant Glory , prípadne Bighita ale neviem sa rozhodnut a za tie peniaze nechcem kúpiť volaku blbost tak ak niekto má skusenosti s týmito bicyklami alebo vie mi poradiť ešte niečo iné bol by som len rád .
Najskôr chceš zjazdak potom viac fr bike...
Neviem s kadiaľ si a kam chodievaš jazdiť alebo chceš chodiť, uvedom si že presun na FR alebo DH mašine nieje slsť.. až máš horu za domom alebo priestranné auto nieje problém inak je.
,,Konkrétne skôr asi FR ale tak časom si možno trúfnem na nejaký ten amatersky pretek . Ale ako sa hovorí to je vo hviezdach takže zatial rozhodne len freeride nech si zlepším techniku"
Z tohto som pochopil že možno by ti stačilo aj schopné enduro !!! porozmýšlaj...
Viper ja som nepisal že zhanam FR bike ja zhanam zjazdak pod tymto pojmom si predstavujem full s dvojkorunkou a chcem na tom jazdit FR ... horu mam taku menšiu v podstate za domom 500 metrov od domu vzdušnou čiarou je aj schopny les ktory je priam idealny na taku "light" trat
tomi1512 ved ešte uvidím čo nájdem zatial zhánam rady čo take by som mohol kupit . j mal som HT konkretne to bol LF Dragstar to som bol ešte študent teraz ked mam konečne peniaze si chcem dopriat niečo lepšie ak rozumieš
MAcroo Trvalo to tak 10 sekúnd a myslel som to tak že medzi drahším zjazďákom a fr bikom nebýva veľký váhový rozdiel, takže dobrú techniku nabereš aj na tom, nepotrebuješ nutne FR bike ktorý budeš po roku predávať lebo chceš zjazďáka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
FiLus ono každý bike sa dá predsa prisposobiť
Ono to pomaly zacina byt len o preferenci znacky. Pomaly sa vsetci vyrobcovia zlepsuju natolko, ze dosahuju podobnu uroven.
Do 3 000 € by som bral
http://www.specialized.com/sk/cs/bikes/mountain/status/status-ii
http://www.ctm.sk/model/full/mons-xpert/
až nevyhovuje Kúp niečo cez net !!
Napr...
http://www.yt-industries.com/shop/de/Bikes/Gravity/Tues2.0-Comp-2014?x6b53e=gr5u7b5fvcbhkci43c3qg84117
https://www.canyon.com/_sk/mountainbikes/bike.html?b=3270
http://www.bike-discount.de/shop/k1869/a109197/swoop-210-9-0.html
a dobre tipy na biky chalani diky moc
//tu jeho radu radsej neber do uvahy
Najskôr chceš zjazdak potom viac fr bike...
Neviem s kadiaľ si a kam chodievaš jazdiť alebo chceš chodiť, uvedom si že presun na FR alebo DH mašine nieje slsť.. až máš horu za domom alebo priestranné auto nieje problém inak je.
,,Konkrétne skôr asi FR ale tak časom si možno trúfnem na nejaký ten amatersky pretek . Ale ako sa hovorí to je vo hviezdach takže zatial rozhodne len freeride nech si zlepším techniku"
Z tohto som pochopil že možno by ti stačilo aj schopné enduro !!! porozmýšlaj...
tomi1512 ved ešte uvidím čo nájdem zatial zhánam rady čo take by som mohol kupit