Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
KVP 0,50 cent a maš to
No ale iba ak to stihaš
C&C KE Winter Edition.
C&C KE Winter Edition.
lebo minikin, nas cas dna este nenastal
C&C KE Winter Edition.
Ta ked nezavolaš na bajk tak sa nečuduj že nestretneš
Aj ja idem tiež to tak chcem vyriešiť
Máš recht! Kamo ide akurát dole na KVP z H.Bankova a veru má čo robiť, pre tú ľadovú krustu. Dúfam, že nespadne na budku...
A cim dalej od KE a cim menej pouzivane chodniky, tym je to lepsie. Ale zasa nesmu byt uplne neprejdene...
Mozno som to bol ja, isiel som cca 18.05 susterovkou hore, potom cez bankov dole na kvp a niekto mi na susterovke isiel oproti s dvoma svetlami
sorry, oprava, jedneho stretol
A veru tuhô bolo až až. Podklad luxusne premrznutý, žiadna mäkká brečka. Počasie vskutku ideálne, len ten oskar sa mohol ukázať. Som zvedavý či ťa priveľmi nešmykalo, keď nemáš gumy s hrotami. Ak si bol a budeš mať chuť, daj report. BIKU ZDAR!!!
tá svetluška na asfaltke som bol pravdepodobne ja
Car wash, Štúrova 42... teplá voda, čisté boxy, 50 centov = 1 minúta programu a vidíš aj reálne čas, žiadne pípanie 3 sekundy pred koncom a podobné výmysly iných bezkontaktných autoumyváriek v Košiciach
potvrdzujem, obsluha na jednotku, stojan, vysvetlenie... ale 1,5€, aj to ltt. blata vyse hlavy
dakujem za rady chlapi!