Mesto: Bardejov / Košice Založený: 14.01.2008 Príspevky: 4 020 Bike: Scott Genius 20 (2009)
PAJDO napísal:
Srdiecku sme sa zohriali 52%-tnym cajom, ktory blondaka tak povzbudil, ze som mu ledva stihal na asfalte do BJ .
Na to uz viaceri doplatili. Fakt ste uz radsej mohli ist cez vyhladku po lese. Ale na druhej strane, kalinakovcom sa do takej zimy velmi nechce. To si radsej pockaju na popoludnajsie a prijemnych 10°C.
...ty kokso, "kraťasy" chlapci, vy si neuvedomujete, že o pár rokov si pre takéto "srandy" možno už nesadnete ani na bajk kolená si treba chrániť a vážiť si ich....amen
presne tak, nepodceňoval by som oblečenie cez zimu, aj keď sa to dá vydržať ale kĺby tým trpia..ja si v zime dávam aj kolenačky, hoc ich nepotrebujem ale pekne mi ohrejú kolená..
...179 cm, do 85 kg, mam 75 kg...myslim, ze akurat... Moja premiera asi bude mat zajtra svalovu dohru , dufam, ze som dnes doplnil dost tekutin... ... ...v nedelu som valusny, co dame???
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.