Ved ty po Cergove aj tak uz mas kamenaky. Nove lyze si si teda neznicil. Ale mas s ospravedlnenim. Dufam, ze nachytanych nebude tolko, ze ma to financne zruinuje.
A nelajkuj mi to , hanbim sa za taku dezinformaciu.
Uz vcera ked sme to prechadzali na bezkach s poslednymi odvazlivcami co po afterparty boli schopni a ochotni vstat (okolo 20 sa takych naslo ) ma to tam lakalo na bicykel. Ale tlmic v servise kua.. Nemal som jkolovi verit, ze ho najblizsie dva tyzdne nebudem potrebovat. Takze aj on za dezinformaciu kupuje mne.
... nemusis kupovat, robil som si s teba srandu ... z vlastnej iniciativy som siel na bezky, zrana som na nete ani nebol, cize ten odkaz som si precital az po prichode
Kuva,kuva to som chcel povedať ja,ale keďže abstinujem,tak to bude realita.Cenťo,toho tyždňa by mi mal prísť nový Nikon COOLPIX P520,ta by sme mohli isť niekde vyskúšať.
...pokym Cento dotlaci do hlavy privarok s volskym okom a klobasu, dam fotku z dneska... ...islo sa paradne, miestami vlhko (ze Vlasticko...) (to nic, to tote Tulamorky s kavu po jazde... )
Dnes nocna ... z Ceresni sme sli zjazdom do Kupelov, bola to pecka ... v Srdiecku sme sa zohriali 52%-tnym cajom, ktory blondaka tak povzbudil, ze som mu ledva stihal na asfalte do BJ .
Srdiecku sme sa zohriali 52%-tnym cajom, ktory blondaka tak povzbudil, ze som mu ledva stihal na asfalte do BJ .
Na to uz viaceri doplatili. Fakt ste uz radsej mohli ist cez vyhladku po lese. Ale na druhej strane, kalinakovcom sa do takej zimy velmi nechce. To si radsej pockaju na popoludnajsie a prijemnych 10°C.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz vcera ked sme to prechadzali na bezkach s poslednymi odvazlivcami co po afterparty boli schopni a ochotni vstat (okolo 20 sa takych naslo
Už ste to mohli reznuť do BJ cez vyhliadku.
Sorry, rozhodnutie padlo az na Ceresni
Ja som chcel ist cez vyhliadku, ale Stevo si chcel zamakat ... a celkom sa mu to pacilo, mozno prejde na cestu