...ty kokso, "kraťasy" chlapci, vy si neuvedomujete, že o pár rokov si pre takéto "srandy" možno už nesadnete ani na bajk kolená si treba chrániť a vážiť si ich....amen
presne tak, nepodceňoval by som oblečenie cez zimu, aj keď sa to dá vydržať ale kĺby tým trpia..ja si v zime dávam aj kolenačky, hoc ich nepotrebujem ale pekne mi ohrejú kolená..
...179 cm, do 85 kg, mam 75 kg...myslim, ze akurat...
Moja premiera asi bude mat zajtra svalovu dohru , dufam, ze som dnes doplnil dost tekutin... ...
...v nedelu som valusny, co dame???
O nedeli sa dohodneme po Caji o piatej ale ocakavam navrhy od sirokej verejnosti z ktorych sa bude vyberat. Ale vyzera to bud na asfalt alebo riadnu blatovacku. Cely den ma byt nad nulou a mozno aj mrholit. Cely buduci detto. Mne to sice nevadi, mam zimaka, ale...
Kedze doteraz prsalo nemal som cas overit, kolko blata je z Mihalova na Griglovu roven. Ale ak uz nezaprsi, idem na bicykli na zimaku. Aj tak ho treba umyt. Dalsi idu pesi z Mihalova a zopar ludi (par je 2) by mali ist pesi z Bardejova o 15:30. Ak by mal niekto znamych na Mihalove moze vybavit Bike&Hike - na Mihalov na bicylki, u znamych odlozit bicykle a dalej na Griglovu pesi...
Kua, ale je to komplikovane ked nie je sneh...
kto ide pesi z BJ? Ja idem na motoru hore, ja som unaveny uz teraz, lebo je toho kustik stale vela na mna. Asi by som mal mat miesto volne v aute, minimalne jedno, zalezi kto ide peso a ci sa mi ozvu tak ako sme sa vcera dohodli, ze sa mi mozno ozvu. Hadam ste pochopili co som napisal.
Čaj o piatej sice nie na bezkach, ale 3 ks na bicykloch, 11 ks pesi a 1 ks stvornozky (pes). Celkom slusna ucast...
Za tie snezne zjazdy z Mihalova to stalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...dufam, ze mi Major odpusti moj prestup k bezkarom...
Nie su prilis dlhe?
presne tak, nepodceňoval by som oblečenie cez zimu, aj keď sa to dá vydržať ale kĺby tým trpia..ja si v zime dávam aj kolenačky, hoc ich nepotrebujem ale pekne mi ohrejú kolená..
marcopolo: pekne bezky
...179 cm, do 85 kg, mam 75 kg...myslim, ze akurat...
Moja premiera asi bude mat zajtra svalovu dohru
...v nedelu som valusny, co dame???
marcopolo: pekne bezky
dik, u mna bola dilema ci vobec, a nie ake...
Kua, ale je to komplikovane ked nie je sneh...
Za tie snezne zjazdy z Mihalova to stalo.