chlapci ! tak pojazdil som aj ked nie tie najvacsie vyjazdy ale predsa . spoznal par super ludi ktory tento sport a prirodu miluju a cosi som aj s vami vystaval ci pohrabal tak nech sa vam super jazdi a teraz uz teda 19.februara odchadzam spat do UK na stare pracovne miesto , kedze som dostal dobru ponuku . bude mi to tu strasne strasne chybat ale bikeovat sa da vsade len treba chciet . tak sa tu o to starajte , naradie ma Pajdo , a samo ze sem tam na forum pozriem posliem nejake foto z ostrovov .
blondakhugo tak nech sa ti tam dari a vdaka za SBHP.
Dnes Ride 4 fun, ride 4 sun... V Krynici na slniecku 15 stupnov, jarna idylka...
Po navrate este precistenie cervenej na Mihalov , takze to tam mozete zasa pustat naplno. Ale autora tych barikad este caka odo mna pozdrav.
Uvedomujes si ale co to znamena? Teba nepustia a mna prepustia...
Velka noc (teda dva tyzdne po sebe so 4 pracovnymi dnami) za tym 1 a 8 maj (1 den dovolenky v piatok v kazdom tyzdni budu znamenat dalsie dva tyzdne s 3 pracovnymi dnami) a hned potom dovolenka 16.5 dalsi tyzden so 4 pracovnymi dnami...
K tomu 11.5. KST... Takze mi to vychadza tak, ze prave ten druhy majovy tyzden bude bez vyjazdoveho bikovania iba doma. Ci je iny navrh? Posedime, pohutame, dohodneme... Ale bude to tazke zosynchronizovat.
nazdar partia!!!
prosim o technicku radu: Je mozne aby som po polroku zcuchal najmensi prevodnik 22zubovy na XT klukach? vzadu kazeta 11-32. Totiz dal som novu retaz aj kazetu, a hadze to so setkym jak keby tam bol uz stary prevodnik...
DZIKY!
tak pre porozumenie: retaz a kazeta je nova, nespravenych ani 50km a ten maly prevodnik 22z je stary pol roka ... Hadze to akurat na nom, na sterdnom a na najvacsom je to v pohode ...
Zuby su vsetky neohnute a nenalomene od nejakej rany od kamena? A na hranach zubov uz nemas vytlacene tie plôšky kde tlaci na prevodnik retaz ... neviem, ako to nazvat. copyrightwww.sherv.net www.sherv.net asi treba vidiet.
Vôla v klukach ziadna?
Co znamena "hadze to so setkym"? Preskakuje retaz pri zabere ci ju namotava na prevodnik?
Pri zabere akokeby vyskakovala retaz z prevodnika vonku k zemi - smerom do zaberu a naopak s prehadzovackou vzadu trha dopredu v smere proti zaberu... nvm ci je to pochopitelne
Nemas ty zle nasadenu retaz cez ramienko prehadzovacky medzi kladkami ponad ten kolik medzi ramienkami ?
Chce to vidiet. Daj video ako s tym tocis. Alebo zabehni do odborneho servisu, aj ked to mas trocha zruky...
nene setko mam dobre ... A objednam si novy prevodnik naj poraži! bo mam silny pocit ze to bude to, bo uz raz sa mi to stalo, len to mi nejde do hlavy ze preco sa mi to stalo teraz tak skoro ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj majster tesár sa utne, ale trikrát ?
chlapci ! tak pojazdil som aj ked nie tie najvacsie vyjazdy ale predsa . spoznal par super ludi ktory tento sport a prirodu miluju a cosi som aj s vami vystaval ci pohrabal tak nech sa vam super jazdi a teraz uz teda 19.februara odchadzam spat do UK na stare pracovne miesto , kedze som dostal dobru ponuku . bude mi to tu strasne strasne chybat ale bikeovat sa da vsade len treba chciet
Dnes Ride 4 fun, ride 4 sun...
Po navrate este precistenie cervenej na Mihalov
To lebo som tam bol pracovne...
Ked ja som si myslel, ze som Steve Peat ... no mne tak plaste nedrzia
blondakhugo: do 19steho este daleko, par jazd este dame
Minikn: diky, precistil si najkarjsi usek zjazdu
CYKLO CAMP KREMNICKÉ VRCHY 2014
Velka noc (teda dva tyzdne po sebe so 4 pracovnymi dnami) za tym 1 a 8 maj (1 den dovolenky v piatok v kazdom tyzdni budu znamenat dalsie dva tyzdne s 3 pracovnymi dnami) a hned potom dovolenka 16.5 dalsi tyzden so 4 pracovnymi dnami...
K tomu 11.5. KST... Takze mi to vychadza tak, ze prave ten druhy majovy tyzden bude bez vyjazdoveho bikovania iba doma. Ci je iny navrh? Posedime, pohutame, dohodneme... Ale bude to tazke zosynchronizovat.
blondakhugo: do 19steho este daleko, par jazd este dame
Minikn: diky, precistil si najkarjsi usek zjazdu
PAJDO Marin uz je rozobratny a caka na noveho majitela
prosim o technicku radu: Je mozne aby som po polroku zcuchal najmensi prevodnik 22zubovy na XT klukach? vzadu kazeta 11-32. Totiz dal som novu retaz aj kazetu, a hadze to so setkym jak keby tam bol uz stary prevodnik...
DZIKY!
tak pre porozumenie: retaz a kazeta je nova, nespravenych ani 50km a ten maly prevodnik 22z je stary pol roka ... Hadze to akurat na nom, na sterdnom a na najvacsom je to v pohode ...
Vôla v klukach ziadna?
Co znamena "hadze to so setkym"? Preskakuje retaz pri zabere ci ju namotava na prevodnik?
Chce to vidiet. Daj video ako s tym tocis. Alebo zabehni do odborneho servisu, aj ked to mas trocha zruky...