Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
rano start 7:45 z dk... s Lubik_DK smer osadka a lucky cervenou na polanu cestou krasne
z polany Edkovym singlom po zelenej na drapac, odtial cervenou dolu nad jasenovu a dk
nad jasenovou nas chytila prehanka, ktora nas odprevadila az do DK..aspon nam biky ocistilo chcel som este kubinku ale uz mi vsade zblnkalo.
pred 11tou doma. 36.7km/2h38min/1018m
trasa http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=124655#pos=49.15710P19.34998P13
zihadlo 5 joj ze si mam nezavolal tam chodime s kamosmi ale zjazd sme sli rovno dole na hatalku ja zajtra idem vyskusat doobedu nove pedale a tvoje trtry tak by si nesiel?
jaj tak nič dám ti vedieť ako som s tretrami spokojný a ešte raz veľká vďaka, nejako doslúžia tak ma zavolaj na ľahsi výletik už chodím na trenažér na 60 min. na deň tak dúfam, že to nebude také zle ako na kubínskej
sneh dole v kubíne žiadny, Malatiná je v 800m ma hore tak do 10cm.mokreho.. a vela blata, bike v terene nehrozí ráno pršalo a poklad je od posledneho sneženia podmočený ,dá sa len po cestach napr na kubinku chatu by to aj šlo.
Dnes som bol na chate. Cesta suchá občas vlhká, od kratkeho zjazdu pred jazierkom snehove pasáže s vyjazdenými kolajami az nad jazierko. pred chatou 200m tiež sneh ale všetko sa dá šlapať bez problemov...
Cestou dolu po 17tej to už primrzalo a občas ladik...
29,7km/1h32/767m .fajne povozenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post723018.html#p723018
z polany Edkovym singlom po zelenej na drapac, odtial cervenou dolu nad jasenovu a dk
nad jasenovou nas chytila prehanka, ktora nas odprevadila az do DK..aspon nam biky ocistilo
pred 11tou doma. 36.7km/2h38min/1018m
trasa
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=124655#pos=49.15710P19.34998P13
nasiel, diky
53,2km/2h14/780m
najprv slnko a hic,blato,lad ,sneh,vietor a nakoniec 15km dážĎ a kosa
53,6km/2h42/1236m
DK-Jasenová-Komjatná_Žaškov-Poruba_DK...30,4/1h34/524m
Cestou dolu po 17tej to už primrzalo a občas ladik...
29,7km/1h32/767m .fajne povozenie