Fofo050 , to si co za ***** trepol ? To chytro zmaz , sak sa ti vsetci smac budu ... Rovnaky motor do fabie a mas z toho mercedec Pocuj, ze ty si si dal rano iba pol tabletky ?
Tak tu je moja Merida, vymene kolesa, plaste, omotavka, kazeta, retaz a znizeny krk
Máš to pekne zladené,tie Spinergy kolesá tam sadli úplne dokonale-jediné čo ma tam trochu vyrušuje, je tvar toho sedla,ale pokial ti vyhovuje a dobre ,,sedí,,tak je to Možno sa niekedy stretneme,cez Nováky jazdím často...
Páni, mohli by sme poniektorí skrotiť hormón. Hlavne istý pán, ktorý si ma najprv na facebooku pridáva do priateľov a potom "dáva mocné hejty", že áno.
Strada bola poskladaná, naladená a nastavená behom necelého týždňa. Len toľko na margo Fabie a Mercedesu.
A nie, za PŠK nejazdím, moje budúce pôsobisko už mám napísané v profile.
Aby som predišiel ďalším plodným debatám, kúpil som si to za svoje peniaze a s ľuďmi zo Strady mám spoločnú tak akurát jednu túru, kde sa vyskytli ako členovia PŠK Reprogas
Mišo, už som ťa za to chválil asi 5x, ale konečne si tam šupol normálne, resp. poriadne rajdy a predstavec
TomasMen s tou prvou vetou sa stotoznujem. su tu jedinci ktory mam pocit iba sedia za kompom a hadzu mudre komenty raz som to tu aj napisal a sebareflexia ziadna, tak uz to neriesim. kazdy sme nejaky
TomasMen nevyznám sa do problému ,ale vačšinu veci nerieši priamo firma Focus ,ale distributor pre SR,nebol tu niekde problem?Tak keď písali ,že ho nevyrobili nezaujimalo Ťa to prečo to napisali?Dosť veľa krát som sa aj ja na niečo rozčúlil ,keď som si myslel ,že mám 100% pravdu a nakoniec to tak nebolo. Čítal som nejaké recenzie a Focus Izalco ziskal 5hviezdičiek na BikeRadar.com čo nebýva vôbec časty jav.No a čo sa týka techniky určite vie aj Strada vyrobiť dobrý rám ale je to všetko o peniazoch vložených do vývoja atď a kedže je na trhu pomerne neznáma predpokladám ,že nepreinvestovali tolko penazi ako Focus a nebudú tam také skusenosti.
TomasMen nevyznám sa do problému ,ale vačšinu veci nerieši priamo firma Focus ,ale distributor pre SR,nebol tu niekde problem?Tak keď písali ,že ho nevyrobili nezaujimalo Ťa to prečo to napisali?Dosť veľa krát som sa aj ja na niečo rozčúlil ,keď som si myslel ,že mám 100% pravdu a nakoniec to tak nebolo. Čítal som nejaké recenzie a Focus Izalco ziskal 5hviezdičiek na BikeRadar.com čo nebýva vôbec časty jav.No a čo sa týka techniky určite vie aj Strada vyrobiť dobrý rám ale je to všetko o peniazoch vložených do vývoja atď a kedže je na trhu pomerne neznáma predpokladám ,že nepreinvestovali tolko penazi ako Focus a nebudú tam také skusenosti.
to kolko do toho preinvestovali mi vobec nepride ako smerodatny udaj....
ak sa v strade niekto venuje karbonu..a vie co a ako....ten ram moze byt podla mna na urovni inych ramov, a ani netreba tolko penazi
To hovoríš iba preto ,že to jazdiš Skutočnosť je niekde inde ,ale my na to neprídeme ,lebo sme amatéri ale na statických skuškach ako aj dynamických by určite nepredbehol nejaké tie znamejsie rámy.
Fofo050 , to si co za ***** trepol ? To chytro zmaz , sak sa ti vsetci smac budu ... Rovnaky motor do fabie a mas z toho mercedec Pocuj, ze ty si si dal rano iba pol tabletky ?
SOM SA pobavil ,tak poprve ja som to nebol čo tu začal porovnávať fabiu s Mercdesom.
Po druhe čo si mysliš o kolko by bol mercedes rychlejší
Po tretie nedal som si pol tabletky , rovno dva dinyli / ak vieš čo to bolo / a pivo na benzinovej pumpe v Častej keď som bol na švihu. A ešte si mi neodpovedal či vieš jak su kazove ML?
To čo napisal Tomasmen o pristupe ludi v Mercedese je plna pravda
Si robite srandu s tym vyvojom karbonu alebo co? Ved Strada rovnako ako 90% dalsich znaciek ziaden vlastny vyvoj nema. Jedine co musia urobit je vybrat si ram od nejakeho vyrobcu a omalovat ho. Ako sa to tej ktorej znacke podari uz musi uznat kazdy sam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ta strada na tom kvalitou urcite nieje horsie ako ten focus
dufam ze to bol vtip
mackobrucko tie kolieska jej sadli paradne!
Máš to pekne zladené,tie Spinergy kolesá tam sadli úplne dokonale-jediné čo ma tam trochu vyrušuje, je tvar toho sedla,ale pokial ti vyhovuje a dobre ,,sedí,,tak je to
Strada bola poskladaná, naladená a nastavená behom necelého týždňa. Len toľko na margo Fabie a Mercedesu.
A nie, za PŠK nejazdím, moje budúce pôsobisko už mám napísané v profile.
Aby som predišiel ďalším plodným debatám, kúpil som si to za svoje peniaze a s ľuďmi zo Strady mám spoločnú tak akurát jednu túru, kde sa vyskytli ako členovia PŠK Reprogas
Mišo, už som ťa za to chválil asi 5x, ale konečne si tam šupol normálne, resp. poriadne rajdy a predstavec
kks, neviem ci by som vobec dociahol na pedal aj keby bol v hornej pozicii
a od spodnej polohy kluky (od stredu osky pedalu) po vrch sedla to je 102cm
to kolko do toho preinvestovali mi vobec nepride ako smerodatny udaj....
ak sa v strade niekto venuje karbonu..a vie co a ako....ten ram moze byt podla mna na urovni inych ramov, a ani netreba tolko penazi
Po druhe čo si mysliš o kolko by bol mercedes rychlejší
Po tretie nedal som si pol tabletky , rovno dva dinyli / ak vieš čo to bolo / a pivo na benzinovej pumpe v Častej keď som bol na švihu. A ešte si mi neodpovedal či vieš jak su kazove ML?
To čo napisal Tomasmen o pristupe ludi v Mercedese je plna pravda