Fešácky prístrešok, to je v Bergu? Mi sme to išli na pešo cez oboru a stretli sme aj par diviakov.
Áno, je to v Bergu. Nad obcou na kopci je nejaká, myslím že vojenská vysielačka, satelity alebo čo to je. Neviem na čo to slúži, alebo slúžilo. Vraj je to už nefunkčné, neviem. A je tam spravená drevená vysoká vyhliadka, keď je pekne, dovidíš až do Maďarska a Bratislavu máš ako na dlani. Ja som stretol cestou dolu peknú, urastenú srnku. Škoda, že bola rýchlejšia ako ja. Kým som sa spamätal, že ju chcem odfotiť, bola už dávno preč.
Fuu, to Ti neviem povedať. Žiadne značky o zákaze vstupu bicyklom som si tam veru nevšimol. Ale videl som tam na zemi stopy po bikoch, a navyše tam bol hore miestny biker, tak asi nie.
Áno, je to v Bergu. Nad obcou na kopci je nejaká, myslím že vojenská vysielačka, satelity alebo čo to je. Neviem na čo to slúži, alebo slúžilo. Vraj je to už nefunkčné, neviem. A je tam spravená drevená vysoká vyhliadka, keď je pekne, dovidíš až do Maďarska a Bratislavu máš ako na dlani. Ja som stretol cestou dolu peknú, urastenú srnku. Škoda, že bola rýchlejšia ako ja. Kým som sa spamätal, že ju chcem odfotiť, bola už dávno preč.
No asi to neuveríš ale má to prenajaté NSA, a ani to nie je tajomstvo.
Ako sa vie dosrať pekný slnečný výjazd?!... stačí kus (potom veľa) blata, járok, koreň stromu a vyššia rýchlosť ... také kopnutie som dostal do predného kolesa, že som ho musel na zemi ručne stručne vycentrovať, aby sa aspoň ako tak krútilo domov...Musím sa pochváliť, aspoň do najbližšieho výjazdu sa poistím lekárničkou a aj väčšiu opatrnosťou
ano, je tam zakaz, tak ako v celom tom malom pohori. napriklad aj ja som bol bajkom iba hore na rozhladni, a potom som siel rovno dole naspat, este som tam stretol aj polovnikov, ale zdrhol som.
ale aj tak to mam v plane prejst cele, lebo potrebujem najst rychlu skratku z hundsheimu do hainburgu cez les. modrou znackou to vyzera ok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je na Koenigswarte stále zákaz vjazdu bicyklom?
Áno, je to v Bergu. Nad obcou na kopci je nejaká, myslím že vojenská vysielačka, satelity alebo čo to je. Neviem na čo to slúži, alebo slúžilo. Vraj je to už nefunkčné, neviem. A je tam spravená drevená vysoká vyhliadka, keď je pekne, dovidíš až do Maďarska a Bratislavu máš ako na dlani. Ja som stretol cestou dolu peknú, urastenú srnku.
Fuu, to Ti neviem povedať. Žiadne značky o zákaze vstupu bicyklom som si tam veru nevšimol. Ale videl som tam na zemi stopy po bikoch, a navyše tam bol hore miestny biker, tak asi nie.
No asi to neuveríš ale má to prenajaté NSA, a ani to nie je tajomstvo.
iba cesta cez terén by to nešlo ..
S tymi prvymi diskovymi brzdami (XT 99) sa nejak nechvalia tym, ze to nevedeli a tak radsej kupili licenciu.
ano, je tam zakaz, tak ako v celom tom malom pohori. napriklad aj ja som bol bajkom iba hore na rozhladni, a potom som siel rovno dole naspat, este som tam stretol aj polovnikov, ale zdrhol som.
ale aj tak to mam v plane prejst cele, lebo potrebujem najst rychlu skratku z hundsheimu do hainburgu cez les. modrou znackou to vyzera ok.
Pekne nepresny zdroj...