Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
z rače po babu je to fajn, celkom smrť je čmelok-čertov kopec, to som ledva tlačil nie šlapal šak dohodneme sa, ja som na tom ešte horšie s kondičkou jak ty
ale nie, uplne naopak raca - baba je zbytocna dlha namaha na zaciatok.
cmelok - certov kopec - skalnata - tam su fajn obchadzky, aj ked par kopcov tam je tiez, ale celkovo je to ok. kukni si bodkovane ruzove trasy na cykloserveri
ad obchadzka Konskych hlav:
Existuje jeden strasne stary chodnik-singlac, ktory po cca vrstevnici obchadza Konske hlavy zo strany Pezinka, povetsine je uz ale zniceny,
Obchadzka Baby z Perneku je dlha a unavna, skratku zatial nepoznam, ak clovek nechce krizom dole hlava-nehlava + ta zvaznica je mokra aj ked sa vsade sype piesok , o tazbe ani nehovorim.
No, ked znicili to stupanie, tak uz ani nemam chut tam ist, to bolo celkom pekne miesto. Na lesakov nadavame a znicia to bezkari ? Toz, ak to je naozaj pravda, tak v zime im budem osobne chodit nicit stopu na Konske hlavy a polievat to budem este aj vodou.
ad Dobra Voda:
Do Pezinka treba vlakom .. ale od Cermaka uz je to len rovina, tak neviem co budete robit az po Dobru Vodu
ano ta obchadzka sa mi zda lepsia tak ako som nakreslil, teda zo strany pezinku.
lebo z druhej strany su ine kopce/hrebene, a je to navyse aj vojensky obvod.
Veru zišla by sa nejaká obchádzka toho úseku Konské hlavy smer Baba,aj keď neviem či po vrstevnici,to prevýšenie cca 300 metrov tam je tak či tak.Ak by bola nejaká brigáda na sprejazdnenie zabudnutého singláča,som za.
Ešte by sa zišla brigáda na opravu mostíka cez bažinu pri 3KK,nejako stúpla voda,v lete keď budú komáre to treba rýchlo preletieť,klince,kladivo ,pílku mám.
Aktuálny stav mostíka zo včera:
Ten strateny chodnik poza KH ide cca plus-minus autobus takto .. minuly rok uz ale bol tazko najditelny a ked som ho prvykrat prechadzal tak znacna cast bola tiez uz vcelku nepouzitelna. Ovsem, je to velmi pekny nedotknuty kut
Veru zišla by sa nejaká obchádzka toho úseku Konské hlavy smer Baba,aj keď neviem či po vrstevnici,to prevýšenie cca 300 metrov tam je tak či tak.
Akych 300m preboha ? To stupanie ma asi 60 vyskovych aj so stromami na KH /smerom od Baby samozrejme).. keby si jazdil napr. po Cergove, Bukovskych vrchoch, alebo hoci aj po Bielych Karpatoch, tak taketo stupanie mas za kazdym stromom po poldni by si si to prestal vsimat, to len tu v MK sa o tom tak strasne keca
edit: ak myslis celkove prevysenie (pocitane odkial?), tak to sa da na Babu z BK lahko obist. Treba pouzit asfaltku do Pezinka
lto:
Dobre si pamatas.. I ja som tadial chodil, ale to uz bolo davnoooo Dokonca i na bezkach sa tam dalo...
No a co teraz spravili s Konskych Hlav, tak to je vizitka zopar ludi... Myslienka dobra, vysledok hroza... To je tak, ked to robia odbornici z http://www.nabezky.sk
Pozri tu: http://www.nabezky.sk/uprava_zvaznice_na_konske_hlavy
inak to bola podla mna kravina, a este na to vobec utracat prachy, to uz je len taky problem ? sa vyzut z lyzi na tych par metrov ked si clovek netrufa
"S úpravami sme nateraz pokročili po Tri kamenné kopce a pokiaľ to počasie dovolí budeme pokračovať aj ďalej."
takze taketo upravy mienia pokracovat?... fajn maju sneh 5dni v roku a budu robit taketo mega upravy po karpatoch. no nist ked to stvrdne vyuzijem tam aspon krosku
kokos, no nepamatam takto rozbite Karpaty po lesnikoch roky rokuce, naposledy asi 5 rokov dozadu ked bol ten sialeny polom....
modra z Baby je dolezita trasa pre Pezincanov, dlho som tam ale nebol (mam v plane ale na vikend) iron.hide hovoris ze hned od zjazdoviek je to poskodene po lesnikoch? vyzera to tak ze kym sa to znormalizuje budem chodit hore cez Slnecne udolie (skoda pekneho zjazdu ale) staci ta nizsia spojnica, alebo radsej mam ist az tou vyssou? Ta nizsia usti pod tou technickejsou/strmsou pasazou na konci ktorej je jama (asi vykopana proti motorkarom) zarovnana drevom momentalne
tak tých 300 výškových to asi nebude,ale ani 60 nie,niečo medzi tým ... tá obchádzka vyzerá dobre,načo sa terigať na KH,keď sa ide z celodenného výjazdu vyflusnutý ? ak to bolo zjazdné kedysi,mohlo by sa to zasa sprejazdniť,určite by sa tá trasa hojne používala,bežkári nech si nechajú,čo si roz*****
Cisty kretenizmus. Upravy mali robit uz zaciatkom jesene, pred sezonou. Tymto zbastardili na poriadne dlhu dobu cely chodnik. Hnupi, ktori nerozmyslaju. Takto je to vsetko cerstve, do toho topiaci sa sneh, jarne zrazky a poriadne dlhu dobu to bude nezjazdne.
už sa teším kedy bude v karpatoch prvá svetelná križovatka, J&T mi bude ponúkať, že to na čo som bol hrdý môžem vlastniť, budem klučkovať medzi súkromnými majetkami šedých eminencií, prepletať sa cez single a asfaltky z eurofondov a svoje roky >1996, kedy som začal bajkovať s mojím Kineticom budem asi volať "staré dobré časy". samozrejme dúfam, že pribudne ďalší šport, ktorý bude potrebovať ďalšie obchádzky či naopak viac adrenalínu, povolenia sa vybavia, rozj*beme dalsie kopce a urobí sa hrebeňový tunel alebo ja neviem čo. no a nezabudnime, že takto má spolu s ťažbou v CHKO vyzerať trvalo udržateľný rozvoj LOL.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cmelok - certov kopec - skalnata - tam su fajn obchadzky, aj ked par kopcov tam je tiez, ale celkovo je to ok. kukni si bodkovane ruzove trasy na cykloserveri
Existuje jeden strasne stary chodnik-singlac, ktory po cca vrstevnici obchadza Konske hlavy zo strany Pezinka, povetsine je uz ale zniceny,
Obchadzka Baby z Perneku je dlha a unavna, skratku zatial nepoznam, ak clovek nechce krizom dole hlava-nehlava + ta zvaznica je mokra aj ked sa vsade sype piesok , o tazbe ani nehovorim.
No, ked znicili to stupanie, tak uz ani nemam chut tam ist, to bolo celkom pekne miesto. Na lesakov nadavame a znicia to bezkari ? Toz, ak to je naozaj pravda, tak v zime im budem osobne chodit nicit stopu na Konske hlavy a polievat to budem este aj vodou.
ad Dobra Voda:
Do Pezinka treba vlakom
ano ta obchadzka sa mi zda lepsia tak ako som nakreslil, teda zo strany pezinku.
lebo z druhej strany su ine kopce/hrebene, a je to navyse aj vojensky obvod.
Ešte by sa zišla brigáda na opravu mostíka cez bažinu pri 3KK,nejako stúpla voda,v lete keď budú komáre to treba rýchlo preletieť,klince,kladivo ,pílku mám.
Aktuálny stav mostíka zo včera:
Akych 300m preboha ? To stupanie ma asi 60 vyskovych aj so stromami na KH
edit: ak myslis celkove prevysenie (pocitane odkial?), tak to sa da na Babu z BK lahko obist. Treba pouzit asfaltku do Pezinka
Dobre si pamatas..
No a co teraz spravili s Konskych Hlav, tak to je vizitka zopar ludi... Myslienka dobra, vysledok hroza... To je tak, ked to robia odbornici z http://www.nabezky.sk
takze taketo upravy mienia pokracovat?... fajn maju sneh 5dni v roku a budu robit taketo mega upravy po karpatoch. no nist ked to stvrdne vyuzijem tam aspon krosku
modra z Baby je dolezita trasa pre Pezincanov, dlho som tam ale nebol (mam v plane ale na vikend)
iron.hide hovoris ze hned od zjazdoviek je to poskodene po lesnikoch? vyzera to tak ze kym sa to znormalizuje budem chodit hore cez Slnecne udolie (skoda pekneho zjazdu ale) staci ta nizsia spojnica, alebo radsej mam ist az tou vyssou? Ta nizsia usti pod tou technickejsou/strmsou pasazou na konci ktorej je jama (asi vykopana proti motorkarom) zarovnana drevom momentalne
Cisty kretenizmus. Upravy mali robit uz zaciatkom jesene, pred sezonou. Tymto zbastardili na poriadne dlhu dobu cely chodnik. Hnupi, ktori nerozmyslaju. Takto je to vsetko cerstve, do toho topiaci sa sneh, jarne zrazky a poriadne dlhu dobu to bude nezjazdne.
Tak zajtra doobeda tam prídem,pílku,kladivo,klince sú už zbalené,budem tam cca okolo 10 až 10.30 ,kto môže prísť pomôcť,je vítaný.