Tak zas tých 2900 nie je až taká cena, aby sme sa z nej išli pokakať a hlavne kúpili Haibike, ale je to tvoja vec.
Za 2550 je v ponuke Rose na novej Ultegre Di2 6870, resp. za 2850 na novej Dura-Ace 9000.
tiež nechápem, čo tu riešite...niekomu sa páči Lapierre, radovi Haibike...kúpil si ho a hotovo...
Netvrdím, že LP nebol lepší ale bolo to iba Sensium a nie Xelius tak si myslím že neprehral. A ešte jedna rada pre Rada, nikdy nezverejňuj cenu lebo tu na fóre platí taký čudný vzorec že čím drahšie tým viacej závisti treba prejaviť atď, ale to už každý vie...Kašli na to hlavne nech sa tebe páči. A čudujem sa že si tu na teba otvoria aj takí ľudia hubu kvôli tomu že si vymenil LP za HB ktorí prešli z prominentných značiek na Čínu veľa šťastia a nech žijú naše fóra ....a pre ostatných ja by som tiež volil možno niečo iné ako Haibike ale jemu sa to páči a hneď ako ho vybral s krabice, chcel sa podeliť o radosť a teraz sa niektorí skúste zamyslieť ako sa musí cítiť.
Ja som sa chcel podeliť o svoje skúsenosti v dobrom, predsa nikomu nenútim aby si išiel kupovať Haibike a už vôbec sa nemusíš isť pokakať. Niekedy si hovorím načo sem vlastne chodím. Veľa šťastných km.
vykasli sa na niektorych exotov,ktori tu chodia .. niektori si dokonca davaju schvalovat farbu podsedlovej objimky a ked dostanu odobrenie, tak do tyzdna hodia fotku s inou farebnou objimkou a maju dobry pocit na dusi, ze to preslo vseobecnym vkusom .. ked to tu niekedy citam, tak si myslim, ze marktetingovi hajzlici musia mat z takych ludi ohromnu radost .. kazdu chvilu ich namotaju na nieco ine .... velmi zivna poda pre ich biznis ... kupil si si bajk podla svojho vkusu, citis sa na nom dobre, si spokojny, tak co na tom, ci sa inym paci ? ked si spokojny, tak si kupil velmi dobre ..
Rado.h , mne sa teda tvoj bike paci velmi krasne jednoduche linie ! Jedine co mi udrelo do oka je asi ten meter izolacky na ukonceni omotavky - hruza. A mooozno by som nejake ine kolesa dal , ta biela na nich tusi ten celkovy sojem, ale za mna mas jednotku btw aka je vaha biku ?
Isheep tu izolačku ma preto lebo tá sa používa na izolovanie elektriky a nakolko má Ultegru v elektrike tak nie je o čom to len tak na odľahčenie ale inač súhlas .
Mne sa tiež velmi páči ten haibike...vačšina ludi nemáju radi Haibike ,lebo nemá tradíciu - pritom nikoho nezaujima,že v tej cene nezoženieš nič lepšie. Verím tomu,že naživo vyzerá určite ešte o poznanie lepšie,kedže je to fotené v tme. Nech to jazdi
Instinctmorgen , tak teraz si tresol veru riadnu hlupost ... Za + - cenu mam top model canyon vyhlaseny dva roky po sebe za najlepsi ram na svete, vahovo pod 7kg .... Resp aeroad cf na di2 .... A to si bicykle ktore jazdia top pro tour jazdci .
kde si vzal , ze cannyon ma dva roky najlepsi ram?? asi v nejakej overenej skusobni , podobnej tej co v nemecku kazdorocne vyhlasovali naj. auta..a po rokoch sa zistilo -ako tam pekne odrbavali...inak co sa tyka naj -ramov-v kazdom cyklocasopise je vyhlaseny C- super six evo..ze by sila marketingu?? je to vec kazdeho osobneho nazoru a vkusu, kto si aky bike kupi- kazdy si ho kupuje pre svoju radost a potesenie!tak jazdime-trenujme -tesme sa!!
haibike som sam jazdil ale fulla....a ano cenovo prijatelne...ale dizajn aj ramu aj farba ramu je podla mna hodne mimo....nepride mi ani pekny ani nicim zaujimavy...
Lenže ty si jazdil Haibike celopero za 1500eur a čo ti v tej cenovej kategorii ponukla konkurencia? Si si mohol kupit spešla, čo by mal za 1500eur aceru namontovanu a vidlicu suntour XCT.
... A čudujem sa že si tu na teba otvoria aj takí ľudia hubu kvôli tomu že si vymenil LP za HB ktorí prešli z prominentných značiek na Čínu veľa šťastia a nech žijú naše fóra ....a pre ostatných ja by som tiež volil možno niečo iné ako Haibike ale jemu sa to páči a hneď ako ho vybral s krabice, chcel sa podeliť o radosť a teraz sa niektorí skúste zamyslieť ako sa musí cítiť.
Čiastočne súhlasím s tvojím názorom,ale v tejto téme by urážliví(alebo takí ktorí nedokážu rešpektovať opozičné názory-pozor vôbec nemám na mysli Rada!!!l)nemali zverejňovať svoje bicykle,pretože,každý si viac menej vyberieme to čo sa nám páči(a čo si môžeme dovoliť)ja som tiež dnes dokončil svoj stroj a v najbližšej dobe ho sem dám,rátam s tým,že je to len low-end,pre niekoho dokonca šmejd za pár euro,ale každému budem vďačný za názor či už taký alebo onaký,a uisťujem ťa že sa budem cítiť v pohode,aj keby sú všetky názory negatívne... Dôležité je odosobniť sa a rešpektovať aj opačné názory.
Lenže ty si jazdil Haibike celopero za 1500eur a čo ti v tej cenovej kategorii ponukla konkurencia? Si si mohol kupit spešla, čo by mal za 1500eur aceru namontovanu a vidlicu suntour XCT.
a kto by uz len pozeral spesle??
po spesloch som sa ani nepozrel a canyon by v tej cene bol tiez dobry ale haibike bol krajsi
Mne sa tiež velmi páči ten haibike...vačšina ludi nemáju radi Haibike ,lebo nemá tradíciu - pritom nikoho nezaujima,že v tej cene nezoženieš nič lepšie. Verím tomu,že naživo vyzerá určite ešte o poznanie lepšie,kedže je to fotené v tme. Nech to jazdi
ppv, viacere svetove cyklo casopisy , kde testy robia odbornici .... Ale ako pozeram ty si asi vacsi odbornik ... Je mi ale divne ze dvaja z prvej trojky na tdf tento bike jazdia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za 2550 je v ponuke Rose na novej Ultegre Di2 6870, resp. za 2850 na novej Dura-Ace 9000.
tiež nechápem, čo tu riešite...niekomu sa páči Lapierre, radovi Haibike...kúpil si ho a hotovo...
vykasli sa na niektorych exotov,ktori tu chodia .. niektori si dokonca davaju schvalovat farbu podsedlovej objimky a ked dostanu odobrenie, tak do tyzdna hodia fotku s inou farebnou objimkou a maju dobry pocit na dusi, ze to preslo vseobecnym vkusom .. ked to tu niekedy citam, tak si myslim, ze marktetingovi hajzlici musia mat z takych ludi ohromnu radost .. kazdu chvilu ich namotaju na nieco ine .... velmi zivna poda pre ich biznis ... kupil si si bajk podla svojho vkusu, citis sa na nom dobre, si spokojny, tak co na tom, ci sa inym paci ? ked si spokojny, tak si kupil velmi dobre ..
sranda, pred rokom bol ten Fondriest TF3 strasny ako si to vtedy napisal
Čiastočne súhlasím s tvojím názorom,ale v tejto téme by urážliví(alebo takí ktorí nedokážu rešpektovať opozičné názory-pozor vôbec nemám na mysli Rada!!!l)nemali zverejňovať svoje bicykle,pretože,každý si viac menej vyberieme to čo sa nám páči(a čo si môžeme dovoliť)ja som tiež dnes dokončil svoj stroj a v najbližšej dobe ho sem dám,rátam s tým,že je to len low-end,pre niekoho dokonca šmejd za pár euro,ale každému budem vďačný za názor či už taký alebo onaký,a uisťujem ťa že sa budem cítiť v pohode,aj keby sú všetky názory negatívne...
a kto by uz len pozeral spesle??
po spesloch som sa ani nepozrel
Ano na živo je super a hlavne je môj.