ja zas nechapem prechod z pekneho lapiera na nevyrazny haibike....
ja zase nechapem prechod z pekneho lapierra na skaredy haibike ( z mojho subjektivneho pohladu )
ak mi tu niekto napise ze kvoli vybave/cene, tak to neberiem lebo postupne sa da vsetko vymenit za mensi doplatok. samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a ak sa ten haibike majitelovi paci vac ako predosli LP, tak tu budeme vsetci zbytocne pisat/polemizovat
hlavne vela stastnych kilometrov a prijemnych zazitkov
ps1 : mozno keby tam boli kolesa s vysokymi rafkami, dojem by bol iny. rovnako aj keby je ram mensej velkosti, vyzeralo by to kompaktnejsie. tento "otvoreny" design ramu mi pride akoby tam nieco chybalo
ps2 : mimochodom ak si myslis ze za 2900 by si lepsie nekupil tak potom nic. za 2900 by som ti vyskladal taku raketu na Ultegre Di2 6870 ze az. ale kto sa neopyta, nevie
isheep-nie som odbornik ,tak isto ako aj ty.. len som chcel poukazat , ze neexistuje objektivne hodnotenie a testovanie , co sa tyka jazdcov-oni si nevyberaju na com chcu jazdit-ale na com musia.. celkom zaujimave by bolo porovnanie vtedy-keby kazdy profijazdec mal volnu ruku pri vybere bajku a komponentov.. to by sme pozerali ..
@matt mne to hovorit nemusis ja viem ze za tu cenu sa da uz naozaj vyskladat velmi pekny bajk na super komponentoch ale ako vravis...ak sa mu paci tak nieje o com
Tak tak, ani moj super najlepsi a najkrajsi bike na svete sa nemusi pacit kazdemu ( i ked o tom silno pochybujem ) .... Kedysi som sa roztapal pri pohlade na pinarelo, teraz by som to dal akurat so fazule .... Ale na to je tu tato tema , ukazat svoj bike , dostat 10 pochval , 5 *****ngov ... Niekedy dokonca aj dobre rady na zlepsenie vizualnej stranky a pod. rado , ako som pisal za mna mas za jedna, mne sa lubi
ja zase nechapem prechod z pekneho lapierra na skaredy haibike ( z mojho subjektivneho pohladu )
ak mi tu niekto napise ze kvoli vybave/cene, tak to neberiem lebo postupne sa da vsetko vymenit za mensi doplatok. samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a ak sa ten haibike majitelovi paci vac ako predosli LP, tak tu budeme vsetci zbytocne pisat/polemizovat
ps1 : mozno keby tam boli kolesa s vysokymi rafkami, dojem by bol iny. rovnako aj keby je ram mensej velkosti, vyzeralo by to kompaktnejsie. tento "otvoreny" design ramu mi pride akoby tam nieco chybalo
ps2 : mimochodom ak si myslis ze za 2900 by si lepsie nekupil tak potom nic. za 2900 by som ti vyskladal taku raketu na Ultegre Di2 6870 ze az. ale kto sa neopyta, nevie
Akurat stale nechapete zakladnu vec, ze on nemal ziadny cestak, objednal si haibike a nez mu pride si kupil Lapierre, na ktorom jazdil necele 2 tyzdne. Cize tu sa o prechode neda hovorit
rado mne sa paci ja by som mozno uvazoval o inej znacke ale kazdy mame to svoje a to je dobre pretoze sa od seba odlisujeme (aj ked polovica slovenska jazdi na spesloch...)
Och ja zase nechápem prečo toľko zbytočných komentov okolo už kúpenej veci (keby sa pýtal na názor pred kúpou tak je to iná vec ), kde vaše dodatky "ja by som zmenil to a to, a prečo vymenil toto za hento" to už nezmenia a len daný majiteľ biku nabudúce dobre zváži či tu ešte vôbec niečo pridá .......zbytočne minimálne 4 strany tejto témy zabraných kvôli tomu, že sa Vám tu niekto chcel s niečím pochváliť ...
Ako "matt" ja proti srande nemám nič, práve si myslím, že bez srandy by MTbiker fórum nebolo ono (všetko treba brať s humorom a nie len dávať ale vedieť prijať) .... ale tých posledných 4 strán nepokladám za srandu osobne ....a všimni si či tie príspevky od pridania žiletky boli pre daného autora príjemné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fluo farba robi divy
Keď sa oteplí idem na to. Smerom hore by mi zima nebola ale potom dole.
Sám by som to lepšie nepovedal.
takze ked zoberieme ze na LP pri predaji podla vsetkeho prerobi, rozocet mohol byt kludne 3500. uff
úplne súhlasím s jožkom78