uz len koli tej omotavke mas u mna za jedna velmi pekne a vkusne zladeny ... btw to je nejaky starsi model scirocco ? ja som mal na mojich ine polepy minuly rok ...
ale aby sme udrzali tradiciu tejto temy tak : akoze kosik sa vobec nehodi, tie lanka otras , sram rivl je onicom lepsi by bol shimano 105 a vobec za tu ceny si mohol mat uplne iny bike ktory by sa pacil vsetkym len nie tebe howg
edit: kks to co na nas skusas, cestujes v case ci co ?
Ja osobne by som cervenej ubral bowdeny isto cierne, ten zadny by som skratil bo mi pride moc dlha ta "slucka" a neviem ci bol isheep ironicky, ale mne sa ta omotavka nepaci vobec No ako tu bolo velakrat napisane, dolezite ze sa paci majitelovi
Campy sú made in ,,Optimus,, preto ti ten dizajn nesedí-zbavil som sa tam zbytočností a zvýraznil dôležité..
dal si si urobit nove horne nalepky? krajsi font ako na originaloch.
az na omotavku velmi pekne zladeny, cervene bowdeny k comu si ju pasoval? striebornej je velice malo. zatial vsak neviem, aka by bola vhodnejsia (mozno v kombinacii s inou farbou pakovych gum). idem cosi posnorit
contador 888 -áno Deda chrome bola najkrajšia omotávka akú som kedy na bicykli mal,ale jej nevýhodou bolo to,že bola veľmi tvrdá a prakticky netlmila žiadne vibrácie...
dovo -nielen vrchné nálepky ale aj spodné sú úplne nové(aj keď pri nápise Campagnolo je font zachovaný,len je o cca 25% zväčšený) a nápis Scirocco,tam je komplet nový font +zväčšené,a vynechané blbosti.
Čo sa týka tej omotávky-to bola dilema-čierna to vôbec nie,úplne tam splývala s bicyklom(keďže ten je skoro čierny)a to isté platí aj o čiernych bowdenoch-mal som to tam nahodené ako prvé a hneď som to aj ,,odinštaloval,, Biela omotávka to už bol lepší pokus-aj som uvažoval že ju tam nechám,no mne sa tá strieborná Silva vivo forelo tak páčila že som sa rozhodol pre ňu...
urobil si dobre, ani mne sa v originali nepacia vrchne nalepky. hlavne to hranate pismo.
cierna omotavka mi nepasuje, ram ma nejaku modru metalizu. problem je, ze v takej farbe sa velmi nerobia. mozno cierno-cervena s bielymi gumami.
inak prospelo by male podvihnutie pak
Tu omotavku som myslel ako ju ma namotanu tj ze hotr nespati ziadna izolacka ... Tie polepy su ozaj krajsie nez original , mal by si im to poslat nech zvazia dizajn
Tu omotavku som myslel ako ju ma namotanu tj ze hotr nespati ziadna izolacka ... Tie polepy su ozaj krajsie nez original , mal by si im to poslat nech zvazia dizajn
S omotávkou som zbytočne nevymýšlal,namotával som ju ,,klasicky,, zdola hore k predstavcu,a v živote som na omotávke nemal nejaké pásky(aj keď originál od Silvy boli celkom pekné)jednoducho každú omotávku odstrihnem na spodnej strane baranov cca v strede a zalepím chemoprénom -ešte sa mi nestalo že by sa mi niekedy odmotala-súhlasím s tým,že tie pásky sú tam naprd,len to zbytočne hyzdia...
Optimus vymazlene to mas! Akurat som si pozrel fotky z temy "Dnesny svih" a ten bike vyzera paradne! Tie kolesa priam ozili s tym "custom" polepom!
Čo sa týka tých kolies,sám som nečakal, že výsledný efekt sa takto vydarí,o to viac,že všetko to bolo z mojej hlavy,grafik to len vytlačil.Mal som 2 verzie,ale tá druhá sa mi už videla dosť ,,prepálená "nechcel som aby to vyzeralo ako pojazdný cirkus.
omotavka neeee
O omotávke som písal vyššie,a ako aj kolega dovo napísal,je veľmi ťažké nájsť k tomuto tmavomodrému rámu dizajnovo vhodnú omotávku,prakticky úplne vyhovuje asi len biela,potom keď táto doslúži,tak dám bielu...
Chcem poďakovať za všetky názory a pripomienky,aj tým ktorí mi dali ,,lajky" naozaj som nečakal až toľko pozitívnych ohlasov,pretože tento rám som si kúpil hlavne kvôli tej far.kombinácií/antracit/biela/červená/ a tradícií zn.Širer,nejaké jazdné vlastnosti,alebo váhu som neriešil,pretože som len ,,amatér" a aj tento bicykel, ktorý som si vyskladal podľa môjho vkusu bohato prevyšuje moje nároky.
uz si sice dal bodku, ale este napisem:
kolesa upravene super...zladene na jednotku omotavku ciernu alebo bielu teda.... a cervenu si neskusal ? aspon v pocitaci ?
Mám doma z predošlého bicykla čiernu aj červenú omotávku,obe som mal aj reálne namotané,jedna horšia ako druhá,tá červená tam strašne kričala,pozeral som aj omotávky Deda ,ale do úvahy prichádzala zas len biela.To isté u omotávok silva-ale tam som mal na výber bielu, zlatú,striebornú a bronzovú V nejakých grafických programoch som to neskúšal,pretože nie je to na 100% vierohodné,v reále to môže vypáliť inak.Kolega z práce s ktorým chodím občas jazdiť,mi tiež vyhováral striebornú,ale keď ju videl namotanú,tak povedal,že to vyzerá o.k.-je to uhol pohľadu,presne tak ako farby na bicykli vyzerajú inak na fotke a inak v reále...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aby sme udrzali tradiciu tejto temy tak : akoze kosik sa vobec nehodi, tie lanka otras , sram rivl je onicom lepsi by bol shimano 105 a vobec za tu ceny si mohol mat uplne iny bike ktory by sa pacil vsetkym len nie tebe
edit: kks to co na nas skusas, cestujes v case ci co ?
Campy sú made in ,,Optimus,, preto ti ten dizajn nesedí-zbavil som sa tam zbytočností a zvýraznil dôležité..
dal si si urobit nove horne nalepky? krajsi font ako na originaloch.
az na omotavku velmi pekne zladeny, cervene bowdeny
dovo -nielen vrchné nálepky ale aj spodné sú úplne nové(aj keď pri nápise Campagnolo je font zachovaný,len je o cca 25% zväčšený) a nápis Scirocco,tam je komplet nový font +zväčšené,a vynechané blbosti.
Čo sa týka tej omotávky-to bola dilema-čierna to vôbec nie,úplne tam splývala s bicyklom(keďže ten je skoro čierny)a to isté platí aj o čiernych bowdenoch-mal som to tam nahodené ako prvé a hneď som to aj ,,odinštaloval,,
cierna omotavka mi nepasuje, ram ma nejaku modru metalizu. problem je, ze v takej farbe sa velmi nerobia. mozno cierno-cervena s bielymi gumami.
inak prospelo by male podvihnutie pak
S omotávkou som zbytočne nevymýšlal,namotával som ju ,,klasicky,, zdola hore k predstavcu,a v živote som na omotávke nemal nejaké pásky(aj keď originál od Silvy boli celkom pekné)jednoducho každú omotávku odstrihnem na spodnej strane baranov cca v strede a zalepím chemoprénom -ešte sa mi nestalo že by sa mi niekedy odmotala-súhlasím s tým,že tie pásky sú tam naprd,len to zbytočne hyzdia...
Je to sieťotlač, nie nálepky.
Čo sa týka tých kolies,sám som nečakal, že výsledný efekt sa takto vydarí,o to viac,že všetko to bolo z mojej hlavy,grafik to len vytlačil.Mal som 2 verzie,ale tá druhá sa mi už videla dosť ,,prepálená "nechcel som aby to vyzeralo ako pojazdný cirkus.
O omotávke som písal vyššie,a ako aj kolega dovo napísal,je veľmi ťažké nájsť k tomuto tmavomodrému rámu dizajnovo vhodnú omotávku,prakticky úplne vyhovuje asi len biela,potom keď táto doslúži,tak dám bielu...
Chcem poďakovať za všetky názory a pripomienky,aj tým ktorí mi dali ,,lajky" naozaj som nečakal až toľko pozitívnych ohlasov,pretože tento rám som si kúpil hlavne kvôli tej far.kombinácií/antracit/biela/červená/ a tradícií zn.Širer,nejaké jazdné vlastnosti,alebo váhu som neriešil,pretože som len ,,amatér" a aj tento bicykel, ktorý som si vyskladal podľa môjho vkusu bohato prevyšuje moje nároky.
kolesa upravene super...zladene na jednotku
edit:
http://www.wiggle.co.uk/deda-bar-tape/
nie? moc svetle asi