Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Nedávno mi odišla 20ročna neonka na strope. len je v 5m výške a nemam rebrík
K zdravotnickym potrebam a zeleziarstvu mozes pridat aj akvaristiku.
K zdravotnickym potrebam a zeleziarstvu mozes pridat aj akvaristiku.
čo ten piest pod stolikom?
Nevadí, že bajk leží na lankách/hadici idúcich pod rámovou trubkou? Jednak možné poškodenie laku/hadice a potom nemožnosť nastavenia prehadzovačky, ak rám leží na lanku.
Stojan vyzerá veľmi kvalitne, mne sa páči. Ale celé si to pokazil tou penou. Mal si kúpiť polievaciu hadicu a natiahnúť ju na ten držiak.
- je pravda že na
-záhradná hadica nie je zlý nápad, asi poriešim. díky
-pridávam rozmery, ak by mal niekto záujem robiť niečo podobné
Keď potrebujem upnúť trubku s lankami, tak medzi lanká a trubku vložím handru, aby som ich nevryl do laku.
Začal som šetriť na tento. Rozsah je vynikajúci. Čo sa týka ceny, sú aj lacnejšie na trhu od 45 EUR do 50, ale ja už som rozhodnutý.