... na polovnickom singli z Troch studniciek smerom na Ceresnu je popadanych par ihlicnanov, kto ma tu rucnu pilku, tak by to mohol ist popratat, kludne sa aj pridam. Ale inac je v dobrom stave a Hugov singel lahoda .
prave to som sa chcel opytat, ze ako to vyzera, ked sa centovi pokazi zadny plášť... a ani sa nemusim pytat. Hned je tu fotodokumentacia. Pokazeny plast opraveny. Ten este vydrzi nejakych 2 - 3 tisic km...
A vy dvaja co? z karnevalu? karnevalu?
... na polovnickom singli z Troch studniciek smerom na Ceresnu je popadanych par ihlicnanov, kto ma tu rucnu pilku, tak by to mohol ist popratat, kludne sa aj pridam. Ale inac je v dobrom stave a Hugov singel lahoda .
tesim sa tomu a skoda ze som ti nenechal aj pilku nejaku
Do not worry... Pilky mame a ak moje takmerobnovene zdravie (tri krat klopem na drevo) vydrzi sobotnu zatazkavajucu skusku tak by som tam mozno v nedelu skocil. Ale az od uplneho vrchu, co vy vnedelujazdeniachtivi na to? Treba to jazdit od jari, aby nam to tam nezarastlo.
Havaj. Čo tam??? Predsa more, potapanie, surfing, chlast, baby! .... jaaaaj, to je trocha iny Havaj... PAJDO nas *****!
Ma tam nejake studentske povinnosti. Ide sa asi v sobotu okolo obeda na cestakoch. Spolu 126 km. Pre MTB je urcena nedelna Magura, polovnicky singel (a jeho jarne upratovanie) + SBHP.
EDIT: Dufam, ze v sobotu nebute taky vetrisko ako bol v KE v stredu a vo stvrtok lebo zvazim svoju ucast na Don Quijotovskom boji s veternymi mlynmi.
EDIT: Dufam, ze v sobotu nebute taky vetrisko ako bol v KE v stredu a vo stvrtok lebo zvazim svoju ucast na Don Quijotovskom boji s veternymi mlynmi.
Ked sa budeme rozumne striedat a nepojdeme vedla seba jak naposledy , resp. jeden 100m predo mnou a druhy 100m za mnou .... tak nas nejaky vietor nezaskoci, dufam
Neboj sa, isiel by som aj tak, ved ma poznas. Sluby sa snazim plnit. Podla poslednych statistik mam uspesnost v ich plneni lepsiu ako Halak v NHL. Prevysuje 99,7%. Mozno aj preto ze neslubujem nesplnitelne.
Najhorsie je ze protivietor bude pri navrate. Nech uz sa pojde ktoroukolvek cestou.
Len naozaj dufam, ze zoslabne pretoze vcera som bol rad, ked som konecne vosiel do lesa. Tie narazy vetra ma vyvracali. Pocitovu teplotu znizoval hadam o 5 stupnov.
Nic neslubujem, v kopcoch idem dopredu, chcem ich mat cim skor za sebou. Len ci budem vobec vladat po tej mojej divnej chorobe... A jasne ze sa pojde vedla seba, triatlonisti maju zakazane vozit sa v haku.
BTW: kto by isiel 100 m za tebou?
Len si poriadne spomen, kam presne ti treba ist aby sme to tam dlho nehladali. Predsalen priviezli ta tam autom...
Beriem ta za slovo. Povedies nas.
A s tymi krcmami si to ako myslel? Robit novy rekord? Sadzba je 150-800€ + konzumne.
Na krcmy aj tak nebude cas. Aj obcerstvenie buudes konzumovat za jazdy.
#5000 pre mna!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vy dvaja co? z karnevalu? karnevalu?
No jasne, na Griglovej bol
tesim sa tomu a skoda ze som ti nenechal aj pilku nejaku
Čo tam?
Ma tam nejake studentske povinnosti. Ide sa asi v sobotu okolo obeda na cestakoch. Spolu 126 km. Pre MTB je urcena nedelna Magura, polovnicky singel (a jeho jarne upratovanie) + SBHP.
Ked sa budeme rozumne striedat a nepojdeme vedla seba jak naposledy
Najhorsie je ze protivietor bude pri navrate. Nech uz sa pojde ktoroukolvek cestou.
Len naozaj dufam, ze zoslabne pretoze vcera som bol rad, ked som konecne vosiel do lesa. Tie narazy vetra ma vyvracali. Pocitovu teplotu znizoval hadam o 5 stupnov.
Nic neslubujem, v kopcoch idem dopredu, chcem ich mat cim skor za sebou. Len ci budem vobec vladat po tej mojej divnej chorobe... A jasne ze sa pojde vedla seba, triatlonisti maju zakazane vozit sa v haku.
BTW: kto by isiel 100 m za tebou?
Len si poriadne spomen, kam presne ti treba ist aby sme to tam dlho nehladali. Predsalen priviezli ta tam autom...
Ale nedali mi na hlavu sacok, neboj, aj krcmy tam mam zmapovane
A s tymi krcmami si to ako myslel? Robit novy rekord? Sadzba je 150-800€ + konzumne.
Na krcmy aj tak nebude cas. Aj obcerstvenie buudes konzumovat za jazdy.
#5000 pre mna!