Na Havaji nic moc. Voda studena, vlny ziadne, baby naobliekane, surfy zazimovane...
Pajdo, davaj tu gycovu fotku z Havaja. Ja ti za to dam zaznam trasy.
Bol by to dnes super vyjazd, nebyt mojho rozhodnutia nieco si este pridat. Dopadlo to zle, ked som zasa videl ako "řádil" neznamy pachatel na cervenej znacke. Idem pisat mail tomu novemu sefovi mestskych lesov. Tvrdili mi, ze je to jeho praca.
Tuto uz budu davat dokopy ti, ktori to sposobili. Ja nemam traktor s radlicou. Podla vypisu z katarsta su to pozemky mesta a podla neoverenych informacii su zodpovedne mestske lesy Bardejov pripadne Bapos.
Zatial som poslal email na mestske lesy. Uvidím, čo oni na to.
Brak słońca, czasu ... , bo rozumiem że ochotę na rowerek miałeś. Nie martw się , jutro też będzie słońce, po jutrze też i tak do weekendu , pozdrawiam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pajdo, davaj tu gycovu fotku z Havaja. Ja ti za to dam zaznam trasy.
PS: Cestak najblizsi rok nechcem ani videt
Lepsiu stopu sme najst nemohli
Este raz vdaka za pomoc pri precisteni singla
... dame aj ju dokopy, daj vediet kedy
Zatial som poslal email na mestske lesy. Uvidím, čo oni na to.
BTW: vsetko sa da ak sa chce...
Hmm... jezscze ze nie rozwalil czajnik i cukiernica gdy jechał. Czy to nie bylo częścią niespodzianky?
Hmm... jezscze ze nie rozwalil czajnik i cukiernica gdy jechał. Czy to nie bylo częścią niespodzianky?
Nie żartuj Miszka
A dziś w Bieczu piękna pogoda. Nie można było tego nie wykorzystać
Na foto Biecz w dali.