za 10e si to kludne kup, ak sa ti to zacne rozpadat mozes to vratit ja som este nikdy nemal problem s vratenim tovaru v lidli aj ked sa mi to pokazilo v pohode vratili peniaze
Nemeria pod 4km/h (ani vzdialenost), takze tlacenie do kopca sa do vyjazdu nezaratava
Mal som pristroj (asi z Lidla), ktory rychlost pod 4 km/h nezobrazoval, ale meral. Takze vsetky poctivo natlacene kilometre boli pripocitane do celkovej dlzky trasy.
Tento nemeria ani nezapocitava. Po vynulovani pocita prvych 10km vzdialenost na 3 desatinne miesta = jedna otacka 2 metre zobrazena na displeji. Vzdy ked som magnetom presiel, pripocitalo 2metre. Ale len ak bola rychlost >4.
Mimochodom, cinsky sunding s ktorym som to porovnaval, nezobrazuje pod 1km/h.
... "tacháč" je v pohode ... okrem toho dnes som kúpil spomínanú hustilku za 4,99€, ale radím nekupujte to , pretože zle tesní skoro všade aj ta hadička je dosť nemotorná čí to som ja? tak som ju bol reklamovať a pohoda - ochota predavačiek ... zajtra sa chystám kúpiť tú veľkú pumpu čo myslíte? ...
Ja tu malú idem tiež vrátiť, to je čo za rozum dať na nadstavec na galuskový ventil závit? veď na rozoberatelnom to vôbec netesni. Celkovo snaha fajn, ale výsledok stojí za prd. A to ani nehovorím o tom, že to má veľmi široké vŕtanie v pomere k nízkemu zdvihu piestu= treba pumpovať strašne veľa a nenafúka viac ako 5 barov. Čiže to má všetky nevýhody v jednom.
... "tacháč" je v pohode ... okrem toho dnes som kúpil spomínanú hustilku za 4,99€, ale radím nekupujte to , pretože zle tesní skoro všade aj ta hadička je dosť nemotorná čí to som ja? tak som ju bol reklamovať a pohoda - ochota predavačiek ... zajtra sa chystám kúpiť tú veľkú pumpu čo myslíte? ...
Tu veľkú mám rok a zatiaľ v pohode , tesni v pohode, fúka v pohode, pohodova je aj cena. A vôbec bikujte a buďte v pohode
Velka pumpa bola OK na obcasne dofuknutie, samozrejme treba fukat pomaly, inak sa blokuje spätný ventil a zasekáva to. Ja som s tým natlačil najviac 6 barov. No po čase sa zlomila umelohmotna zakladna, najprv jedna strana, potom obidve a pumpa letela do kosa.
Velka pumpa bola OK na obcasne dofuknutie, samozrejme treba fukat pomaly, inak sa blokuje spätný ventil a zasekáva to. Ja som s tým natlačil najviac 6 barov. No po čase sa zlomila umelohmotna zakladna, najprv jedna strana, potom obidve a pumpa letela do kosa.
To bude tým, že si mocný v nohách, alebo si príliš agresívny fúkač. Ja fukam zásadne jemne, aby mi základňa nepraskla. Predsa vieš , že taká bomba akcia v Lidly bude zasa až o rok. Tak dovtedy v klude , a fúkajte s rozvahou
Nesom istý. Ja som kupoval zhruba pred rokom na začiatku cyklo sezóny s cyklo gatami, ktoré nestáli ani za pár centov, detské helmy so svetielkami, kt. boli v pohode a iné drobnosti. Ale že by mali také bomba hustilky a cykloprogram 3X ročne. No neviem. V tomto som trochu skeptik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som pristroj (asi z Lidla), ktory rychlost pod 4 km/h nezobrazoval, ale meral. Takze vsetky poctivo natlacene kilometre boli pripocitane do celkovej dlzky trasy.
Mimochodom, cinsky sunding s ktorym som to porovnaval, nezobrazuje pod 1km/h.
Tu veľkú mám rok a zatiaľ v pohode , tesni v pohode, fúka v pohode, pohodova je aj cena. A vôbec bikujte a buďte v pohode
Ramon1 vďaka
To bude tým, že si mocný v nohách, alebo si príliš agresívny fúkač. Ja fukam zásadne jemne, aby mi základňa nepraskla. Predsa vieš , že taká bomba akcia v Lidly bude zasa až o rok. Tak dovtedy v klude , a fúkajte s rozvahou
Nesom istý. Ja som kupoval zhruba pred rokom na začiatku cyklo sezóny s cyklo gatami, ktoré nestáli ani za pár centov, detské helmy so svetielkami, kt. boli v pohode a iné drobnosti. Ale že by mali také bomba hustilky a cykloprogram 3X ročne. No neviem. V tomto som trochu skeptik
Presne ako pise Ramon1, treba na nu jemne, 8 bar s nou nafukam v pohode, myslim ze vydrzi aj viac,
neskusal som - nepotrebujem vacsie tlaky.