Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Pocujte, co by ste povedali na tento inzerat? http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/194744/full-dynamix-quotolimpicquot.html podozrivo nizka cena a bez obrazka znamena, ze bud je to brutalne ojazdene, skor si vsak myslim, ze je to kradnute. Pri zbeznom googleni som nenasiel ziaden takyto ukradnuty, ale ak by ste nieco nasli, skusit to porovnat. Neviem, mozno som iba paranoik, ale zda sa mi to podozrive...
edit:Btw. ma to i v profile ako svoj bajk, asi je OK
to mi je jasne ale ked sa daju spravit diery na lanka tak snad aj cislo pojde spravim trvacnejsie. za tie prachy by som toto necakal ma to prekvapilo...
iron.hide ale jasne. ja len narazam na to ze ram za take nekrestanske prachy by mal byt ako tak zabezpeceny. takych nalepiek ti natlacim za kybel a zalakovat si ich dokazes aj sam. potom sa cudujeme ze sa policia nezaobera takymto pripadom. toto sa priamo ponuka zlodejom zaoberajucim sa bajkami. a samozrejme vyrobcu to nesere lebo vie ze ked niekomu lopnu bajk za 7tis € tak je pravdepodobne ze si kupi u neho nieco podobne. podla mna je to zamer
len take porovnanie mam vidlu za 150 eciek a pozri co na nej je a ako to je aplikovane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://road.cc/content/news/111262-%C2%A3100k-reward-offered-after-%C2%A314-million-bikes-and-stolen-after-london-bike-show
ale tento na zozname nie je...je tam S5-ka ale na Dure...
edit:Btw. ma to i v profile ako svoj bajk, asi je OK
OK
http://www.bike-forum.cz/forum/specialized-s-works-epic-29-world-cup-prosba-o-pomoc-pri-hledani.html#unread1
bacha na to, urcite sa nieco podobne deje aj u nas na hradzi. a tam si malokto zamkyna bajk ked ide na pivo.
to mi je jasne ale ked sa daju spravit diery na lanka tak snad aj cislo pojde spravim trvacnejsie. za tie prachy by som toto necakal ma to prekvapilo...
len take porovnanie mam vidlu za 150 eciek a pozri co na nej je a ako to je aplikovane.