ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
úchyl
aj ja som si ju dnes vychutnal, nebola az taka vlhka ako som cakal, ale tiez som sa vysantil. dal som si ju oboma smermi.
blato len klasicky za asfaltkou smerom na Zeleznu,na mostiku som tak trochu poukladala drievka, lebo tam bola diera, a obstrihana asi nie, iba este nezarastena, zatial rastu iba snezienky
aj ja som si ju dnes vychutnal, nebola az taka vlhka ako som cakal, ale tiez som sa vysantil. dal som si ju oboma smermi.
oboma smermi
ty labuznik
No ak opravim brzdy tak by som mozno skusil.
No brzdy som vcera "opravil", takze dnes musim zaniest do servisu a som bez biku pouzitelneho do lesa...na 99% to bude az buduci tyzden opravene
Na Cerovke som bol tusim 3x a vysypal som sa tam tusim tiez 3x.