zatial pesi, za bikom az ked bude mat minimalne rok a teda bude dospely schopny zataze, zatial na volno moc neposlucha nahana vsetko- listy, sacky, psy, macky, kacice srnky ani nehovorim-nastastie bol na voditku
a mne a mojim platničkám prospeje chodiť aj pešo, dosť mi to pomohlo, plánovala som toho psa ako rehabilitačný nástroj a funguje to
Tak len taký rýchly nekvalitný cvak, akvárko prešlo na prelome rokov radikálnou zmenou, urobil som z toho Amazon, vrátane "black water"; rastliny išli von. Bohužiaľ ma postretla kalamita, ktorú spôsobili dve nové ryby, ktoré som si priniesol z burzy a zavliekol som si pliagu, ktorá mi skántrila cca 180 neoniek - zostala mi jedna a z 11 skalárov padli 4kusy, zvyšok je po preliečení. Pribudli 4 kusy nových rybiek - Mesonauta festivum a práve dnes docestovalo z Čiech ďalších 5 kusov, zajtra si pre ne idem.
sem tam aj domaci milacikovia. ked nie je do coho dzobnut aj dovnutra sa odvazia
po tom velkom vetre prisla ta jedna trochu zdemolovana ale uz to ma ok. mala pol hlavy krvavej a par dni sa neukazala. inak chodia denne.
majorkucera Čo sa týka starostlivosti tak ani nie, každodenné kŕmenie (v prípade mladých rybiek viackrát denne), 1xtýždenne výmena cca 1/3-1/2 vody vrátane odkalenia sajrajtu a občasné vyčistenie filtrov. Ja mám dva takže sa ich snažím čistiť na striedačku, každý druhý týždeň. Čo sa týka peňazí tak v tejto veľkosti áno, finančne sa to vyrovná priemernému bajku, Táto nádrž je trochu špecifická tým, že tam nie sú rastliny a tak odbúravanie škodlivých látok z vody (z hovienok, zvyškov potravy a pod) musia zabezpečiť len filtre, o to trochu viac starostí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mne a mojim platničkám prospeje chodiť aj pešo, dosť mi to pomohlo, plánovala som toho psa ako rehabilitačný nástroj a funguje to
horsie ked chyti kodicku a budem v perdeli
youtube.com/watch?v=GnSPGvmcfCw&t=0
Tak len taký rýchly nekvalitný cvak, akvárko prešlo na prelome rokov radikálnou zmenou, urobil som z toho Amazon, vrátane "black water"; rastliny išli von. Bohužiaľ ma postretla kalamita, ktorú spôsobili dve nové ryby, ktoré som si priniesol z burzy a zavliekol som si pliagu, ktorá mi skántrila cca 180 neoniek - zostala mi jedna a z 11 skalárov padli 4kusy, zvyšok je po preliečení. Pribudli 4 kusy nových rybiek - Mesonauta festivum a práve dnes docestovalo z Čiech ďalších 5 kusov, zajtra si pre ne idem.
veď vyzerajú tak nevinne
po tom velkom vetre prisla ta jedna trochu zdemolovana ale uz to ma ok. mala pol hlavy krvavej a par dni sa neukazala. inak chodia denne.