ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
"stravasshole"
minule som dokonca pustal aj nejake ebajky co som si vsimol az neskoro a potom ma to chvilu skrelo
Má .. raz som si skusil to predupat smerom na Maly Slavin a okrem unavenych noh z vikendu ma najviac brzdilo prave to, ze som sa bal ist rychlo do zakrut, kde nic nevidim a to, ze som nevedel dost dobre preletiet zatacky bez nejakeho velkeho brzdenia a ked musis casto dobrzdovat, nasledne musis akcelerovat a to ubera na sile a case. Napr. aj taka spojka, ktorou sa obchadza polovnicky posed (potom to padne k potoku), tam ked to nevies, tak naburas do stromu
Jasne, ze potrebujes techniku, Vitko to vsetko obskace a zakruty bere urcite rychlejsie. Ale klibuk dole, dat to za 25min, kedze to je velka cast slapacka.
Vcera som siel len tak na istotu za 27m, na ebiku samozrejme.
Ak som sem pridal príliš veľa fotiek a ešte aj v nedostatočnej kvalite, tak sa ospravedlňujem. Moderátor to môže premazať; alebo môžu vyjadriť nespokojnosť a pobúrenie aj užívatelia fóra a ja to premažem a nechám v príspevku iba zopár fotiek.