ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Cyklosmerovník na Kačínskej asfaltke má jednu tabuľku zlomenú a jedna modrá chýba
fotky pridám večer.
Cyklosmerovník na Kačínskej asfaltke má jednu tabuľku zlomenú a jedna modrá chýba
fotky pridám večer.
Prečo nám vôbec ničia tie tabule? Ničíme snáď tie ich turistické? Nie. Tak isto ako im nezatierame značky, nenastražujeme niekedy život ohrozujúce pasce a nenadávame im keď okolo nich iba prechádzame. Ak si toto niekto nedokáže uvedomiť, tak by si zaslúžil po tej dutej gebuli.
Fakt by Kutka mohol tym, co tazia (lebo urcite podpisuje povolenky on) vysvetlit, nech nerubu stromy pri chodnikoch a nejazdia po nich mechanizmami. A vobec, co tam co chodia tazit .. da sa aj inde.
lto, opýtam sa na to Kutku na tú päťbojársku
NorbiK nerozumiem tvojmu príspevku