Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Dnes zase krasny nočak smer Malatina a potom ešte kolečko cez Porubu a Veličnú.
Hore dosť prefukovalo tak som zbehol do Malatinej k amfiku.
39km/1h33/588m
konečne som skočil do oravskeho terenu.... cez srnacie na malatinu a kopček za nou... večšinou sucho, s5 po cervenej na vendelina a krnace a brezovec
28,2km/1h47/849m
zihadlo 5 kedy si išiel? Ja som o pol 4 vyrážal z domu a tiež smer Sŕňacie. Potom hrebeňom pred Malcov-Pribiš-Malatka a cez skalky s5. Cestičky sú v parádnom stave, škoda že cez víkend má ...
Ja som zase tiež chcel ísť z Dielcov k Vendelínovy ale bál som sa že tam bude veľa blata, tak som sa vracal radšej cez skalku.. Už sa pomaličky vytvára cesta aj cez to pole pri skalke
ranný utok na Minčol sa vydaril. nad chatou zacali lady a sneh pekne primrznute sa dalo šlapať až hore na pomu... len v strmačiku asi 50m tlačenia... stihol som to v hodine 12tej už je hore zase nový sneh. Na vrchu som bo 8:50 po 1h26 šlapania . cestou dolu sa poriadne rozfukalo.. na trninach ma už odhadzovalo zo stopy...
30/5km/2h04/1084m
Domaci, mozete mi poradit nejake dobre trasy cca 50-60 km v okoli Ivachnovej? Na Velku noc (stvrtok az pondelok) ide cela rodina (12 ludi) na chatu do Ivachnovej, samozrejme biky berieme zo sebou. Dokonca si bike dovezie aj brat, ktory dorazi az z Anglicka. Moja uloha je vybrat trasy na tri dni bikovania. Poradite? Zihadlo5 ty si tu miestny Guru. Daj nejake typy.
lakko nazdar, klasika v RK regione je urcite Smrekovica,
das sa do RK, bud cez Sliace, alebo po starej ceste cez Liskovu odtial po cervenej cyklotrase popri hlavnej ceste do podsuchej, odtial vyslap na Smrekovicu, dalej hreben smer Malino a spat do RK
druha vec, ktoru som este nesiel ale chystam sa tento rok je (nemusis sa napajat cez Lucky, da sa aj cez Turik - vyklikal to v cykloserveri zihadlo) http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=124655#pos=49.13481P19.36156P14
alebo ma vlastne napada, ze cez Partizansku Lupcu mozes ist do Podsuchej cez Magurka.eu - robia tam udajne najlepsie halusky ...ale cez Partizansku Lupcu na Smrekovicu som isiel, dalo to 90 km a skoro som zahynul vtedy....
teraz to ešte zjazdne nebude.... po hlasnu skalu sa dá šlapať , potom je to tlačenka na minčol a potom už je hreben zjazdný.. len teraz to bude asi ešte podmočene v lese.... sneh medzi stromami len teraz zliezol...
z príslopu to bude makačka stále do kopca... to si veru neužiješ tých koreńových singlov skor budeš viac tlačiť.... osobne by som šiel z Kubína na Minčol a potom na sever po hrebeni to je komplet zjazdne az po nádrž.... a mierne z kopca... hreben na príslop chodím x za rok od príslopu na nádrž som šiel raz... treba ale počkať kým bude sucho v lete... inač to budu bahenné galeje... lebo tam dosť vystrájajú LKT
Poobedný výjazd lúkami po červenej na Malatinu a cez Pribiš a Pucov s5
30km/2h16/1080m
nad Chlebnicami veselý LubikDK so šaltrom v ruke a singlspeed cubom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hore dosť prefukovalo tak som zbehol do Malatinej k amfiku.
39km/1h33/588m
28,2km/1h47/849m
32,5 km / 1004 m
30/5km/2h04/1084m
das sa do RK, bud cez Sliace, alebo po starej ceste cez Liskovu odtial po cervenej cyklotrase popri hlavnej ceste do podsuchej, odtial vyslap na Smrekovicu, dalej hreben smer Malino a spat do RK
druha vec, ktoru som este nesiel ale chystam sa tento rok je (nemusis sa napajat cez Lucky, da sa aj cez Turik - vyklikal to v cykloserveri zihadlo)
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=124655#pos=49.13481P19.36156P14
30km/2h16/1080m
nad Chlebnicami veselý LubikDK so šaltrom v ruke a singlspeed cubom