Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Nádhera. Dnes ešte idem na Chopok na skialp. Ale cez týždeň by som vybehol na bike určite. zihadlo 5 nebudes mať chuť niekde zajtra alebo hocikedy cez týždeň vybehnúť niekde? Nevieš ako to na borovom s terénom vypadá?
chuť je vždy ale času malo... ked mi vyjde tak sa ozvem... borove neviem ale nad malatinou to bolo suche.. vyššie v lese by to mohlo byť tiež.. možno dnes skočím na diel....
... Tak chlapi dnes som bol na menšom výjazde po okolí: D.Kubín - Krnáče - Dielce - Malatiná - Lúky nad Pribišom - Pucov, vysielač - Pucov - DK a ešte kade-tade ... 32,3 km/3h11min. ... stretol som pár bikerov, ale stratili sa mi po ceste - defekt, telefonát, lepšia kondícia, horšia kondícia mapu tu dávať nemusím je takmer rovnaká ako ste šli Lubik_DK a zihadlo 5 ... v lese trochu blata aj aj trochu vody v zjazde z vysielača v Pucove ale stálo to za pekné a žiaden ... fotené Nokiou C2 200 aby sa nepovedalo
Krása krása chalani - pekné cestičky... Včera ráno sme sa boli prebehnúť s kamoššom na Osnici a po obede s deckami a s rodinkou toho istého kamošša na opekačke v horičke za kubínom. Pätku na prehadzku dnes hádam vybavím a počasie hádam vydrží tiež.
Zdraví Kuzmič.
dnes som si dal fajnový pojazd cez Srnacie na Malatinu-kalameny-Lúčky-Sedlo Spuštiak-modrou k Likavskemu hradu-cestou na brestovu-cez Hradok na Kuzminovo a domov. single nad Kalamenmi a modra do Likavky bola luxusna.. len občas čiste medveďovo
54,5km/3h30/1600m...
prvý začína prikalamenskom prameni a konči v Lúčkach pri dvorane.Druhý je zjazd zo sedla Spuštiak pri prednom Choči po modrej do Likavky cca 4km singla, horných 100m skor pre AM-FR.. aj som niečo ponosil
Ak by sa šla celá modrá z choča cez polanu ma spuštiak to bude luxusný 10km zjazd 1100vm
od hradu hore by som to po modrej nechcel šlapať .. brzdy dostali pekne nažrať.. a singel nad Kalamenmi odporúčam isť od lučok aby si si užil serpentíny, ktore som šlapal hore.
PS: treba si pospevovať, je tam viac ako je zdrave
trasa je tu natukana...
hore je to exponované časť asi 70vm som musel zniesť takým žlábkom.. ale potom je to už čistá zábava
povodný plám bol isť na predný choč a červenou, ale po naštudovaní vrstevnic by to bolo pre vysoko sedlovca- nizkozdvihovca asi nezjazdne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdraví Kuzmič.
54,5km/3h30/1600m...
Ak by sa šla celá modrá z choča cez polanu ma spuštiak to bude luxusný 10km zjazd 1100vm
PS: treba si pospevovať,
trasa je tu natukana...
Kuzmič
povodný plám bol isť na predný choč a červenou, ale po naštudovaní vrstevnic by to bolo pre vysoko sedlovca- nizkozdvihovca asi nezjazdne
nepodarena