zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Nahadzoval som Specialized Ground Control 29x2.3 do predu a Specialized Fast Trak 29x2.2 do zadu. Oba su "control level casing". Nahodene bez problemov na moje Mavic UST kolesa doma iba s velkou pumpou. Fast trak dokonca uplne tesnil aj bez tmelu po prvotnom skusobnom nahodeni. Ground control trochu pustal a do druheho dna zmakol. Kazdopadne po pridani tmelu drzia obidva super, s utesnenim nebol ziadny problem (nie ako schwalbe ktore este aj po dvoch dnoch pustali tmel dierami v bocniciach
Zatial Specialized plaste s oznacenim 2 Bliss Ready (2BR), co je ich marketingovy nazov pre tubeless ready, mozem len a len odporucit.
youtube.com/watch?v=0So3MKTrolY&t=0
3,5 som daval lebo som pocital s tym ze to pusta a nechcelo sa mi fukat pocas vyjazdu. pocas cca 60km sa snad tmel mal moznost (a pri mojom tempe aj cas) dostat vsade kam treba, ale stale sa to sprava rovnako. dik za rady
a mam tam dost tmelu aj som daval na 4bar a poriadne kolesom ponatriasal, mne to nepomohlo
uz som si aj zvykol dofukavat, aspon viem, ze mam spravny tlak. na vyjazde to vydrzi ale ked stoji bajk par dni tak to pusta co uz
youtube.com/watch?v=IQX3CciWsSg&t=0
Tak som vcera aj ja spravil tu ghetto prerabku z Vittoria Randonneur Pro II Folding Tyre 700Cx32. Pouzil som 20" Schwalbe duse Nr 7 Schrader valve. Nahodene velkou pumpou doma.
Dnes som to testoval na 145km cyklokros teren a nejake pasaze XC/Trail a musim povedat ze to drzi velmi solidne.
diki
Nie,zapichnuty trn sluzi ako zatka, vydrzi aj pripinacik (dokial ho nedas dole). Obvykle take plaste byvaju aj naozaj gumenne, nie latkove papieriky
v terene som prerezal plast, tak som bol nuteny nahodit dusu.. doma som to skusil znovu nahodit s tou istou paskou, ktoru mam vyrezanu z 20" duse a opat bez problemov s lidl pumpou
Druha otazka, Co je lepsie urobit? ghetto sposob, alebo si kupit napr rubena kit? Ta rubena mi pride ako kvalitnejsie riesenie, ta rozrezana dusa zase ze bude tepsie tesnit aj boky, alebo to je uplne inac?
Tretia otazka, ake mate skusenoti s tymto tmelom? http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?products_id=104616. Vydrzi mi to napr 5 rokov v tej flasticke
diki
Najlepší spôsob: použiť kombináciu ráfik s dobrým profilom a plášť vhodný na bezdušové použitie s tesnou a dobre navrhnutou pätkou. Stačí nejako spoľahlivo zalepiť diery pre niple, nahodiť ventilky a bude to dobre slúžiť. Pri defekte ktorý tmel nezacelí sa dá najľahšie vložiť duša, hmotnosť je najnižšia, je tam najmenej vecí ktoré by mohli spôsobiť nejaké problémy.
Červená páska: ak je pevná a dobre prilepená (/spoľahlivo utesní diery pre niple), tak ju tam môžeš nechať a skúsiť najlepší spôsob.
5 rokov: za také obdobie snáď pri intenzívnom jazdení vystriedaš zo 5 plášťov, či si našiel nejaké fajnové ktoré vydržia extra dlho pri tvojom štýle jazdenia aj vzadu?
rubena sada u mna moc nefungovala, resp. vobec. takze na rafik (DT Swiss 445D) som dal elektrikarsku pasku, ktora sa prisposobi profilu a utesni diery. na nu som nalepil striebornu 3M (http://www.g3.cz/sk/katalog/jednostranne-lepiace-pasky-3m/pasky-pre-univerzalne-pouzitie-3m-duct-tape/3m-vodeodolna-textilna-paska-3997textilnu pasku). dal som ventil z rubena sady a nahodil plast (schwalbe Hans Dampf 26x2,35). tmel no tubes. konecne to nepusta