vsak cumim ako bager na tvrdu hlinu
5000km by bolo este v pohode, mne este niekolkosto do nej chyba, ale bicykel 7.848 kg je vacsi pruser. ten asi Lightweight kolesa mat nebude
Po roku čakania som sa konečne dočkal aj ja Fotené po prvých skúšobných 15km
PS: Zadná brzda mi z jednej strany trie o ráfik a z druhej je velmi ďaleko od ráfika. Diky
vyzera jak ten v akcii z Exisportu Inac predstavec by som asi otocil, ale zas kukam ze ma velky uhol a asi by to bolo uz moc dole zas. kazdopadne bajk pekny a ta nova Sora sa im celkom vydarila
neviem ako je tom teraz, ale to v červenom štvorčeku vzadu je celkom hore. Bál som sa, že budem padať z toho čo som tu čítal , ale nespadol som ani raz. Už sa len naučiť točiť tak, že budem zaberať aj dozadu. misopetrovic diky už som to opravil dufam, že už bude dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za ten Trek
matt po kolkych rokoch si zmenil profilovku? krokodil bol lahko identifikovatelny, teraz sa musi clovek pozerat na nick, kym si zvykne
asi malo pijem. alebo vela
za ten Trek
sedlovka je spravne
retázka je kratsia,bola predtym jazdena na kompaktoch
dovo, ze aky skok v casopriestore
btw, pozeram ze niekto sa asi pokusa spajat mtbiker a trm kedze mi pise pri fotke ze odjazdenych vyse 5000km...bodaj by
5000km by bolo este v pohode, mne este niekolkosto do nej chyba, ale bicykel 7.848 kg je vacsi pruser. ten asi Lightweight kolesa mat nebude
PS: Zadná brzda mi z jednej strany trie o ráfik a z druhej je velmi ďaleko od ráfika. Diky
misopetrovic diky už som to opravil dufam, že už bude dobre