kde všade sa dá vytvoriť maibox? najlepšie free, chcem vytvoriť niečo na registrácie, bazár a tak podobne, tak chcem niečo "normálne", najlepšie slovenský mailbox
montujem nový prevodník 38-čku a neviem poriadne dotiahnuť šróby. Chýba mi asi 1mm , problém je v tom, že sa točia aj s "matkami" .
neviete ako pridržať tu matku aby som ich mohol dotiahnuť? sú tam 2 zárezy na každej strane ale nemám dosť široký šrubovák na to aby som to prichytil cez obe zarezy.
ja som si do kliesti chytil velku kovovu podlozku ked som mal problem ako ty uz ked to trochu pritiahnes tak potom uz to drzi a dotiahnes to aj bez toho aby si to musel drzat aspon mne to tak islo. tiez som nemal doma taky siroky srobovak
montujem nový prevodník 38-čku a neviem poriadne dotiahnuť šróby. Chýba mi asi 1mm , problém je v tom, že sa točia aj s "matkami" .
neviete ako pridržať tu matku aby som ich mohol dotiahnuť? sú tam 2 zárezy na každej strane ale nemám dosť široký šrubovák na to aby som to prichytil cez obe zarezy.
za rady vďaka
Pokial menis z 3x na 2x mozno budes potrebovat kratsie skrutky, alebo pridat podlozku
Raver áno menil som na 2 prevodnik, ale dokúpil som aj podložky 1mm, lenže sa mi zda , či niesu náhodou dlhe matky a presahujú cez prevodnik smerom von, čiže aj keď by som dotiahol na max. stále tam bude medzera .
neviem či je to možné, ale tak sa mi to zda
Pani potrebujem na rychlo odpoved, tak preto tu. Mozem na Lyrike do strany kde mam uturn pruzinu naliat dajme tomu 2dcl oleja a spravit tym padom oped bath?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslíš tento víkend čo teraz bude alebo ten ďalší? Lebo do LV pôjdem až 12teho.
dohoda
Snažíme sa trošku zviditeľniť našu nádhernú sálovú cyklistiku a potrebujeme aj VAŠU pomoc a podporu
Pridajte sa k nám!
Pripájam linky:
https://www.youtube.com/user/bikegirlSVK
https://www.facebook.com/salovacyklistika
http://www.salovacyklistika.sk/
Vopred veľmi pekne ďakujeme
Team ŠKC Kolárovo
vsimnite si ten vypocet vsetkych ulic. a to je od 09.00 do 15.00.
oni si snad robia srandu.
+
https://www.bratislavamarathon.com/csob_bratislava_marathon/csob_bratislava_marathon_2014/dopravne_info/index.html
(edit: sorry toto malo byt v teme male karpaty, lebo mestske nabrezie dunaja uzko suvisi s MK. admin to vsak presunul sem)
za rady vďaka
za rady vďaka
Pokial menis z 3x na 2x mozno budes potrebovat kratsie skrutky, alebo pridat podlozku
neviem či je to možné, ale tak sa mi to zda