Chcel by som sa poradit pri kupe Specialized demo 8 FSR1 2013 alebo Specialized status2 2014. Neviem ktory z nich si mam vybrat lebo mam iba 14 rokov a som total zaciatocnik ale tento bike budem mat asi do 18-20 rokov.
Diki za rady
Ale ako som uz spomenul ja ten bike budem mat dlho od beinnera az po ...
...
Ako ti uz viac ludi povedalo, to je zla uvaha. Uz o dva roky ti ten bajk moze byt maly (a ak budes mat smolu, tak uz na jesen ). Kludne si ten bajk kup, ale ak do tej investicie ides s tym, ze mas na 4-5 rokov vystarane, tak to radsej este raz prehodnot.
ZELENY moja oblubena farba nehnevaj sa ale ak sa pytas este na farbu biku je to dost smutne stoho mi vychadza ze ti ide skor o to ako sa ten bike bude pacit ostatnym ale okaa...
na tom biku som jazdil na maline a islo to pekne ale neviem si predstavit ist na tom ani po rozky do obchodu je to tazka hojdacia SVINA v tvojom veku a s tvojou vahou by som to riesil sikovnejsim HT-ckom moj osobny nazor... dufam ze sa par jedincou neposere ze som chcel poradit...
Najhoršie bude keď zistí že Demo až tak cool nie je Už som videl na ňom dosť detí a ozaj v mojich očiach je to neadekvátny bicykel pre takúto kategóriu cyklistov...
Ešte si od začiatku aj užije nejakú tú výmenu komponentov aby to vôbec nejako fungovalo alebo nejako sadlo, no katastrofa po finančnej a nervovej stránke. Prípadne sa na to vykašle a bude to katastrofa po funkčnej stránke.
Ale no tak. Nehajte ho nech si ho kúpi, spraví si profilku na facebook. Pôjde sa odviesť, zdrbe sa a bude po jazdení Nechcem byť zlí ale HT-čko na začiatok ideálne
Jednoducho povedané - robíš hlúposť (jemný výraz) a vieš o tom - všetci ti to vravia a majú pravdu
Ja som len rád, že sa nemusím pri 45kg trápiť v nejakej technickej pasáži s 20kg Demom - uvidíme, či ho vôbec vynesieš po schodoch
(podpi***** neberte to osobne )
Chcem sa este opytat ci je pravda ze na deme ked skocis taky vacsi skok pri DH tak sa ti nohy s pedalmi odrbu o zem a ty sa mozno zdrbes
Priatelia , nedá mi ...no , ale musím Vás poprosiť , aby ste sa zdržali hanlivých a urážiek plných komentárov. Čo ale treba na mladom "mužovi" oceniť je neochvejná tvrdohlavosť v presadzovaní si svojho názoru...Bude z neho dobrý ak nie bajker tak politik určite - skoro ako náš predseda F...
Ale no tak. Nehajte ho nech si ho kúpi, spraví si profilku na facebook. Pôjde sa odviesť, zdrbe sa a bude po jazdení Nechcem byť zlí ale HT-čko na začiatok ideálne
Rýchlo si oprav I-čko v slove zlí na Y /zlý-jeden človek/. Bo Jezus , laco , astro sú na blízku a len striehnu , kto a čo gramaticky nesprávne napíše , aby sa mohli realizovať..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...
Ako ti uz viac ludi povedalo, to je zla uvaha. Uz o dva roky ti ten bajk moze byt maly (a ak budes mat smolu, tak uz na jesen
na tom biku som jazdil na maline a islo to pekne ale neviem si predstavit ist na tom ani po rozky do obchodu je to tazka hojdacia SVINA v tvojom veku a s tvojou vahou by som to riesil sikovnejsim HT-ckom moj osobny nazor... dufam ze sa par jedincou neposere ze som chcel poradit...
Ešte si od začiatku aj užije nejakú tú výmenu komponentov aby to vôbec nejako fungovalo alebo nejako sadlo, no katastrofa po finančnej a nervovej stránke. Prípadne sa na to vykašle a bude to katastrofa po funkčnej stránke.
Ja som len rád, že sa nemusím pri 45kg trápiť v nejakej technickej pasáži s 20kg Demom - uvidíme, či ho vôbec vynesieš po schodoch
(podpi***** neberte to osobne
Priatelia , nedá mi ...no , ale musím Vás poprosiť , aby ste sa zdržali hanlivých a urážiek plných komentárov. Čo ale treba na mladom "mužovi" oceniť je neochvejná tvrdohlavosť v presadzovaní si svojho názoru...Bude z neho dobrý ak nie bajker tak politik určite - skoro ako náš predseda F...
Rýchlo si oprav I-čko v slove zlí na Y /zlý-jeden človek/. Bo Jezus , laco , astro sú na blízku a len striehnu , kto a čo gramaticky nesprávne napíše , aby sa mohli realizovať..
Toto asi spravil kazdy uzivatel ked si precital tuto vetu